HomeMAGAZINEvenimenteTribut pentru Johny Raducanu

Tribut pentru Johny Raducanu

A&A Records si Fundatia Muzza va invita la concert si lansare de CD, TRIBUTE TO MR. JAZZ, un album in care interpreti de jazz din Romania, laureaţi la Gala Premiilor de jazz 2012 pe 2011, canta in memoria celui care a fost “Cel mai bun pianist dintre contrabasistii romani”, un compozitor si aranjor de geniu al muzicii de jazz , un om cu spirit liber si o mare personalitate a vietii publice romanesti: Johnny Raducanu.

Marti, 27 Noiemmbrie de la ora 21:00 sunteti asteptati la Clubul The Artist Studio (Strada Selimbr nr 1-intre Spitalul Coltea si Piata Sf Gheorghe) impreuna cu Puiu Pascu Trio (Puiu Pascu-pian-Premiul special al juriului la Gala 2011 pe 2010, Virgil Popescu- bass, Ovidiu Condrea-drums). Ne vor incanta auzul solistii Alex Constantin-Premiul I la Festivalul-concurs Tg. Mures 2011, Premiul “Confirmarea anului 2011” si Al Baroc-Premiul I la Festivalul-concurs Sibiu 2007 si Premiul juriului la Nomme Jazz contest-Tallin 2011. Special Guest: Manuela Cara-(Canada)-fosta eleva si colaboratoare a Maestrului Johnny Raducanu-Premiul I la Festivalul-concursSibiu1983.

Producator artistic: Alexandru Sipa. Un eveniment organizat cu sprijinul Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania. Pentru detalii si rezervari la The Artist Studio sunati la : 0758 111 179.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stirbu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns