HomeMAGAZINEvenimenteTricoul lui Adrian Mutu scos la licitatie in cadrul unui eveniment caritabil organizat de Nelly Năstase!

Tricoul lui Adrian Mutu scos la licitatie in cadrul unui eveniment caritabil organizat de Nelly Năstase!

Anamaria Ferentz, Cristina Darha (Unik), Alin Văduva, Nadir Tamuz de la X Factor şi Claudia Ghiţulescu sunt doar câteva dintre vedetele care au acceptat să cante pro bono, in cadrul evenimentului „Cantam pentru Sebastian”, care are ca scop strângerea de fonduri pentru salvarea vieţii lui Sebastian Lungu, un băieţel de numai 5 anişori care trece prin clipe cumplite inca de la nastere.

Aceasta prima actiune, care va avea loc vinerea aceasta, incepand cu ora 23:00, in club Prive, da practic startul campaniei „Din inimă pentru viaţă”, initiata si sustinuta de Nelly Năstase, impreuna cu o parte dintre prietenii sai si mai multe vedete din România, care au raspuns cu entuziasm si implicare in sustinerea cauzei micutului Sebi.

In cadrul evenimentului va fi scos la lictitatie un tricou original al lui Adrian Mutu, de pe vremea cand evolua la Fiorentina, iar campionul naţional şi european la motociclism, Cătălin Cazacu va dona pentru Sebastian banii obţinuţi în urma licitării ultimului său trofeu dar şi a unei căşti şi a unei perechi de mănuşi. În sprijinul lui Sebastian se va organiza o licitatie de obiecte donate si de alte vedete, bijuterii si rochii de ocazie.

Intrarea in club va fi 50 Ron, iar in schimbul biletului, toti cei prezenti vor primi numeroase premii in urma unei extrageri la tombola si vor asista la o prezentare de moda, pentru care vor defila de asemenea, persoane publice . Evenimentul are aportul si suportul partenerilor Prive Club si DNB PR & Events (Denisa Nechifor si Diana Beciu), precum si al sponsorilor Atelierul L ‘ii Lou, firma de bijuterii Cielo Venezia, Quickbody form, Cătălin Cazacu, Green Future, Houston Dental Clinic, restaurant Salt Herastrau, Siesta Bedding, SlimArt Floreasca, TanTastic Beauty & Tanning Salon, Cuando Cafe, Artmark, Stilago.

“Vom cânta împreuna pentru Sebastian, un copil minunat care are nevoie zilnică de terapie şi medicaţie, precum şi de alte operaţii. Banii care se vor strânge din vânzarea biletelor pentru concert şi din licitatarea obiectelor donate, vor aduce o rază de lumină în familia micuţului Sebastian şi vor contribui la speranţa de viaţă a acestui copil. Toti cei prezenti si donatorii vor castiga in schimb cadouri prin participarea la tombola”, a precizat Nelly Năstase, care s-a remarcat de-a lungul anilor prin implicarea in cazuri umanitare aproape imposibil de rezolvat, pe linga faptul ca este un model cu state vechi, actrita si o mama devotata care a luptat pentru binele propriului sau copil. Nelly a interpretat personajul Marta in comedia “Minte-mă frumos!”, lansată pe 19 octombrie pe marile ecrane.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns