HomeLIFE STYLETrofeul Mamaia 2009 caştigat de Alexa din Chişinău

Trofeul Mamaia 2009 caştigat de Alexa din Chişinău

Festivalul Mamaia 2009 s-a incheiat intr-un show exceptional transmis in direct pe TVR 1 de la Teatrul de Vara din Mamaia. Trofeul cel mult asteptat a fost castigat de moldoveanca Olga Fesenko (21 de ani) ce a interpretat piesa „Ramai cu mine” . Laureata a plecat acasa cu un autoturism Skoda Fabia oferit de Auto Grup Constanta.

Criza s-a vazut anul acesta la Mamaia castigatorii de la sectiunile creatie si intepretare au primit premii in bani de pana la 1000 euro.

Ediţia din acest an a festivalului s-a dovedit a fi inedită, după ce juriul a desemnat patru piese câştigătoare ale locului I la secţiunea creaţie. Cele patru piese sunt Vino…măcar în vis , interpretată de Mircea Romcescu, Tu nu vezi cerul – Pasha, Vreau doar inima ta – Adriana Vlad şi Prin ochii tăi pot visa – Paula Seling.

În acest context, organizatorii au anunţat că locurile al II-lea şi al III-lea la această secţiune nu se vor mai acorda, iar valorile lor se vor adăuga la suma alocată premiului I. Astfel, valoarea premiului I a ajuns la 3.000 de euro, care s-a înpărţit la cei patru câştigători.

Premiul Special al SRR la sectiunea creatie a fost castigat de Ivan Caragea cu piesa „Te-am ales pe tine” compozitor Ivan Caragea. La secţiunea interpretare câştigătoare a fost desemnată tulceanca Loredana Ciobotaru, care şi-a adjudecat şi premiul special la această secţiune cu piesa Focul, semnată de Laura Stoica. Premiul I la interpretare are o valoare de 1.500 de euro. 

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns