HomeMAGAZINEvenimenteTrofeul Mamaia 2010 castigat de Daniela Cojocaru din Iasi (vezi toate premiile)

Trofeul Mamaia 2010 castigat de Daniela Cojocaru din Iasi (vezi toate premiile)

Mihaela Daniela Cojocaru din Iaşi este marea câştigătoare a Festivalului Mamaia 2010, după cum au votat duminică dimineaţă consilierii judeţeni din Constanţa, şi nu juriul. Astfel s-a decis ca autoturismul Skoda, marele premiu, să plece în acest an la Iaşi. Mihaela Daniela Cojocaru se află la a doua participare la festival, anunta Adevarul.

Ea a interpretat melodia „Moldovean blues”, dar în finală a intrat cu piesa „Trurli”. La secţiunea Interpretare, premiul I a fost câştigat de Cristina Vasiu, premiul al II-lea de Elena Tudor, iar premiul al III-lea de Andreea Stroe. Ei au fost cei mai buni dintre cei 29 de concurenţi, din care în finală au rămas 14. Doi dintre ei şi-au ales piesele Mădălinei Manole, considerând că li „se potriveşte” stilul artistei.

La Creaţie, premiul I a fost obţinut de compozitorul şi textierul Dragoş Dincă, cu melodia „La umbra ta”, interpretată de Lucia Dumitrescu. Premiul al II-lea le-a revenit compozitorului Nicolae Caragia şi textierei Daniela Doroftei, pentru melodia „Misterioasa mea”, interpretată de Mihai Băjenaru. Premiul al III-lea a fost obţinut de compozitorul Marcel Dragomir şi de textierul Eugen Dumitru, pentru melodia „O viaţă de artist”, interpretată de Mihaela Mihai.

Premiile ediţiei 2010

– Marele Trofeu: Daniela Mihaela Cojocaru – piesa „Trurli”
– Secţiunea Interpretare
Locul I – Cristina Florentina Vasiu
Locul II – Rodica Elena Tudor
Locul III – Cristina Andreea Stroe

– Secţiunea Creaţie:
Locul I – „La umbra ta”, compozitor Dragoş Dincă, interpret Lucia Carmen Dumitrescu
Locul II – „Misterioasa mea”, compozitor Nicolae Caragia, interpret Mihai Băjenaru
Locul III – „O viaţă de artist”, compozitor Marcel Dragomir, interpret Mihaela Mihai

Video-ul este mai vechi (Mamaia 2009), cum va aparea ceva nou il vom posta….

Lasa un comentariu aici!

Written by

razvan.badea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comment
  • felicitari pentru tot ce faci, ai glas frumos, sensibil si totodata puternic, faci muzica de calitate. pe cind un C.D.?

Lasă un răspuns