Connect with us

Eurovision

Trupa Hotel FM se pregateste intens pentru Eurovision Dusseldorf 2011

Published

on

 

Au mai rămas trei luni până la plecarea delegaţiei române la Dusseldorf, iar pregătirile pentru participarea la concursul Eurovision din acest an sunt în toi.

Gabriel Băruţa, compozitorul piesei Change, lucrează la forma finală a acesteia. La orchestraţia piesei, el a colaborat cu violonişti de la filarmonica din Oradea şi alţi instrumentişti, iar rezultatul final promite să fie unul foarte bun.

În paralel, echipa din TVR a demarat mai multe acţiuni pentru o cât mai bună prezentare a României la concursul din luna mai. Pe plan intern, au loc discuţii cu stilişti şi fotografi profesionişti, coregrafi, alţi specialişti, sponsori, iar pe plan internaţional, sunt în toi discuţiile cu oficialii EBU, cu reprezentanţii celorlalte televiziuni participante, cu jurnalişti străini. În acest sens, detaliile despre turneul de promovare şi întâlnirile pe care băieţii de la Hotel FM le vor avea cu presa şi publicul din fiecare ţară sunt în curs de finalizare.

Zilele acestea, cei trei membri ai trupei Hotel FM se află la Bucureşti (ei locuiesc în Oradea) unde vor avea un program încărcat: întâlniri cu stilişti, şedinţe foto, mai multe sesiuni de înregistrări, interviuri, prezenţe în diverse emisiuni tv. Astfel, publicul larg va avea ocazia să îi vadă în direct la emisiunile Tonomatul DP2 (vineri, 28 ianuarie, de la ora 8.10 la TVR 2), Ne vedem la TVR (sâmbătă, 29 ianuarie, de la ora 15.15 la TVR 1) şi Super ofertă : Hotel FM ! (duminică, 30 ianuarie, de la ora 21.10 la TVR Internaţional).

Luni, 31 ianuarie, trupa Hotel FM, în postura de reprezentantă a României la Eurovision, va avea o primă întâlnire oficială cu presa centrală. Cu toate că nu au studii muzicale sau o carieră consacrată în domeniu, ei au câştigat dreptul de a cânta pe scena la care mulţi artişti faimoşi visează încă să ajungă. În cadrul acestei întâlniri ei vor vorbi despre cum au reuşit această performanţă, care este povestea lor şi despre cum se pregătesc pentru cea mai importantă competiţie din viaţa lor – Eurovision 2011.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Eurovision

Consiliul de Administraţie al TVR a aprobat participarea la Eurovision 2019

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Consiliul de Administraţie (CA) al TVR a aprobat înscrierea României la cea de-a 64-a ediţie a Eurovision Song Contest (ESC), în limita bugetului aprobat pe anul 2019.

Potrivit calendarului stabilit de European Broadcasting Union (EBU), organizatorul competiţiei, lista finală a ţărilor înscrise urmează a fi anunţată la finalul anului. Anul viitor, competiţia muzicală va avea loc în Israel, în luna mai, după ce Netta a câştigat Eurovision 2018 de la Lisabona, cu piesa “Toy”.

Concursul Eurovision este cea mai importantă competiţie muzicală internaţională, organizată de EBU – cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. European Song Contest (ESC) se desfăşoară în fiecare an, începând din 1956. Show-ul este unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume, fiind transmis atât în Europa, cât şi în Australia, Asia şi Statele Unite.

Televiziunea Română, membră a EBU, este organizatoarea Selecţiei Naţionale şi participă la competiţia europeană din anul 1993.

Cele mai bune performanţe ale României la acest concurs au fost: de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem – Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi – Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu – Atena, 2006). Melodia românească cu cel mai mare punctaj obţinut în finala Eurovision (172 de puncte) este Tornero, interpretată de Mihai Trăistariu.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Netta Barzilai a ajuns la Tel Aviv. Câştigătoarea Eurovisionul a spart trofeul primit la Lisabona!

Published

on

Foto Credit: Getty Images
 

Câştigătoarea concursului Eurovision de anul acesta a ajuns acasă şi a fost întâmpinată de fani cu ovații, anunta Telejurnalul TVR. 

Imediat după ce a primit trofeul de sticlă, de emoţie, l-a scăpat pe jos şi l-a făcut ţăndări. Din fericire, însă, organizatorii aveau unul de rezervă, aşa că Netta Barzilai nu a plecat acasă cu mâna goală.

Încă de la aeroport, Netta a promis un mare concert, chiar diseară, la Tel Aviv, împreună cu mai mulţi artişti.

Mulţi israelieni sunt mândri de Netta şi spun că, în acest moment, e unul dintre cei mai importanţi ambasadori ai ţării.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Eurovision 2018 a fost castigat de Israel cu melodia „Toy”

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Israel a câștigat finala Eurovision 2018 de la Lisabona, Portugalia. Cântăreața în vârstă de 25 de ani, Netta Barzilai, a interpretat piesa Toy și a cumulat 529 de puncte. Pe locul al doilea şi al treilea s-au clasat Cipru, cu 436 de puncte, respectiv Austria, cu 342 de puncte.

Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, a câștigat finala Eurovision 2018, cu piesa ‘Toy’, pe scena Altice Arena din Lisabona, Portugalia.

Israelianca a fost marea favorită încă din săptămânile care au precedat semifinalele. Piesa ‘Toy’ este un apel la emanciparea femeilor împotriva tuturor formelor de hărţuire.

Israel a primit 529 de puncte.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending