Connect with us

Emisiuni

Trupa Obligo, al optulea finalist “iUmor”, decis de cãtre telespectatori

Buna dispoziţie şi hohotele de râs au fost şi ieri vedetele unei seri încãrcate de umor, în cadrul celei de-a opta ediţii a emisiunii „iUmor”, difuzatã asearã, de la 20:00, la Antena 1. În compania unui juriu „nebun”, aşa cum l-au caracterizat ori de câte ori au avut ocazia chiar componenţii lui, o nouã serie de concurenţi a fãcut tot ce le-a stat în putinţã pentru a demonstra cã au umor. Aşa cum era de aşteptat, juraţii nu au ratat nicio ocazie pentru a se tachina reciproc sau pentru a face dezvãluiri de senzaţie.

Published

on

Foto Credit: Antena 1
 

Buna dispoziţie şi hohotele de râs au fost şi ieri vedetele unei seri încãrcate de umor, în cadrul celei de-a opta ediţii a emisiunii „iUmor”, difuzatã asearã, de la 20:00, la Antena 1. În compania unui juriu „nebun”, aşa cum l-au caracterizat ori de câte ori au avut ocazia chiar componenţii lui, o nouã serie de concurenţi a fãcut tot ce le-a stat în putinţã pentru a demonstra cã au umor. Aşa cum era de aşteptat, juraţii nu au ratat nicio ocazie pentru a se tachina reciproc sau pentru a face dezvãluiri de senzaţie.

În urma voturilor exprimate pe aplicaţia „iUmor”, telespectatorii au decis cã cel de-al optulea finalist al show-ului, care merge direct în marea finalã este trupa Obligo. Cei trei tineri au povestit încã din culise cã nu au pregãtit absolut nimic, pentru cã tocmai ãsta este secretul lor: improvizeazã pe loc, la cererea publicului, aşa cã i-au provocat pe juraţi sã îi ajute. Astfel, întrebat care e magazinul în care nu a intrat niciodatã, Cheloo a stârnit hohote de râs cu mãrturisirea sa: un magazin de articole bisericeşti. Acesta a devenit şi locul în care s-a desfãşurat acţiunea momentului din concurs, iar Delia şi Mihai au trebuit sã completeze cu cinci genuri de film şi cinci emisiuni tv. Iar pentru cã nu toatã lumea din salã era familiarizatã cu acest gen de show, unul dintre concurenţi a şi explicat regulile jocului: „Când eu spun schimbã, colegii mei vor trebui sã schimbe un gest, o replicã sau stilul în care de desfãşoarã acţiunea”.

Delia le-a mãrturisit colegilor sãi cã nu e deloc strãinã de show-urile de improvizaţie: „Mã joc şi eu cu colegii mei de trupã; facem treaba asta des, în duba noastrã cea de toate zilele, cu care mergem în turnee şi în care ne petrecem foarte multe ore. Asta ai sã auzi mereu <<schimbã…schimbã…schimbã!”, a povestit ea amuzatã. Juraţii s-au dovedit absorbiţi de jocul tinerilor, oferindu-le trei „Da”. „Mai vrem! Vrem sã mai stea! Vrei sã mai vezi, mai ales cã niciodatã nu-i la fel!”, a spus Delia, iar Cheloo s-a arãtat şi el foarte interesat de moment, ba chiar în culise a încercat sã facã şi el asta.

Pe scena „iUmor” a venit asearã şi Cosmin Bighei, cu un moment de stand up, construit chiar în jurul numelui sãu. În momentul în care Cheloo a încercat sã îi testeze curajul pe scenã, Cosmin nu s-a ferit sã fie el însuşi: „ Eu sunt Cosmin Bighei, fac stand up, am fãcut glume despre manele şi l-am supãrat pe Cheloo!”, s-a autocaracterizat el amuzat. Rapperul a mãrturisit şi el: „Am vrut sã vãd cum reacţioneazã, dacã ştie sã îşi negocieze poziţia scenã-public!”. Cosmin a primit doi „Da”.

Tot doi „Da” a primit şi Ovidiu Danci, cu un numãr de balet cu mult umor. „E posibul ca tu sã fii poate cel mai bun din România atunci când faci un travesti!”, i-a mãrturisit Bendeac, iar replica concurentului nu a întârziat: „Datoritã ţie am ridicat mereu standardele, pentru cã tu faci nişte travestiuri cu mare artã!”. Pânã şi Cheloo i-a spus cã i se pare intersant ce a fãcut însã, „nu pot sã-mi dau cu pãrerea pentru cã nu am mai vãzut alte lebede niciodatã. Sunt acel nenorocit care a plecat şi de la „Lacul Lebedelor”, pentru cã prea mult balet m-a obosit. Am fost la un singur spectacol de balet în viaţa mea şi am plecat urlând!”, a povestit amuzat rapperul.

Seara a continuat cu Rosa Milewski, o concurentã trecutã de mult de prima tinereţe. Delia nu doar cã i-a sugerat doamnei sã îl invite la dans pe Mihai, spre disperarea juratului, ba chiar a completat: „Luaţi-l în braţe, doamnã, strângeţi-l la piept, se lasã mai greu!”. În momentul în care le-a şi spus juraţilor cã îl place pe Mihai, Cheloo nu a mai suportat : „Gelozia din sufletul meu şi-a fãcut loc la suprafaţã, iar faptul cã m-a neglijat şi toatã atenţia ei s-a îndreptat cãtre Bendeac m-a lãsat cu un gust amar!”, a glumit rapperul, care a continuat: „eu m-am plictisit! Toatã lumea vrea sã îl pupe pe gurã pe Bendeac!”. Delia le-a povestit râzând colegilor sãi cã adorã sã îl punã pe Mihai în astfel de situaţii: „Îmi place sã îl vãd fãcând cele mai groaznice lucruri posibile!”, însã Cheloo i-a sãrit imediat în ajutor colegului sãu: „Am sã ţi-o coc! Pentru cã îi faci asta lui Bendeac, îţi jur cã am sã îţi fac acelaşi lucru. Nu mai invita toate boşoroguţele sã atace Bendeacul nostru! El este cu bun simţ, nu a învãţat nimic de la mine!”, a spus Cheloo. Doamna Rosa a primit un singur „Da”.

Tot un singur „Da” a primit şi Fulvio Balboni, concurentul italian care a adus şi el pe scena „iUmor” tot un moment de stand up, care însã nu i-a convins pe juraţi cã meritã un loc în finalã. Seria de „Nu” categoric a fost deschisã însã de Magicianul Teo, cãruia actul de magie nu i-a reuşit deloc. „Ne cerem scuze cã am fost prea permisivi. Trebuia sã ştergem pe jos cu el!”, a glumit Cheloo, dupã momentul lui. Nici fetele din Trupa Vogue nu au scãpat mai uşor. Deşi s-au arãtat de-a dreptul absorbiţi de frumuseţea componentelor trupei, juraţii au decis în unanimitate cã locul lor nu e pe scena „iUmor”. Tot trei „Nu” a primit şi Doru Mihãilescu, care deşi a încercat sã şi revinã în show, momentul lui de stand up nu a fost pe placul juraţilor. „El gãseşte singura modalitate ca o glumã bunã sã devinã una proastã!”, a declarat dezamãgit Mihai Bendeac.

În schimb, urmãtorii doi concurenţi i-au fãcut pe juraţi sã aplaude cu inima deschisã. Trei „Da” a primit doamna Angela Trifon, cu o coregrafie impresionantã, inspiratã din folclorul Moldovei. Doamna şi-a folosit mâinile şi picioarele pentru a da viaţã unei perechi de pãpuşi, prinse într-o trântã moldoveneascã. „Nu am vãzut aşa ceva în viaţa mea”, i-a mãrturisit Delia, iar Cheloo a continuat: „Acest act ne reconfirmã faptul cã de mii de ani femeia se bate parte în parte cu bãrbatul. Mie mi-a plãcut foarte mult!”. Bendeac s-a arãtat surprins: „Sã-i placã lui Cheloo ceva folcloric, mi se pare într-adevãr o performanţã!”. Tot trei „Da” a primit şi Dan Ştefãnescu, fondatorul trupei Vacanţa Mare, pentru un numãr impecabil de stand up. Delia l-a felicitat şi l-a încurajat sã lase deoparte emoţiile, în vreme ce Cheloo i-a mãrturisit cã este un fan al trupei.

Duminica viitoare, de la 20:00, o ultimã serie de concurenţi încearcã sã îşi demonstreze umorul în lupta pentru premiul pus la bãtaie de Antena 1, 20.000 de euro, urmând ca cei nouã finalişti, aleşi în urma voturilor exprimate de cãtre telespectatori pe aplicaţia „iUmor”, sã lupte mai aprig ca oricând în marea finalã a show-ului, difuzatã duminicã, 5 iunie, de la 20:00, la Antena 1.

iUmor Antena 1

iUmor
Antena 1

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Horia Brenciu, despre următorul câștigător ”X Factor”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Horia Brenciu, juratul care a reușit până acum să câștige de două ori X Factor” alături de discipolii săi Jeremy Ragsdale și Adina Răducanu, încearcă deja să facă portretul robot al următorului artist care va pleca acasă cu marele premiu. 

La fiecare început de sezon, fiecare dintre cei patru jurați încearcă să își facă o strategie și caută potențialul în fiecare concurent care urcă pe scenă la audiții. Aceștia speră să găsească în fiecare o calitate pe care să o poată șlefui, asemeni unui diamant, pentru a putea străluci cu adevărat în etapele finale ”X Factor”. Horia Brenciu este de părere că un lucru este însă esențial pentru oricine își dorește marele premiu: ”Ca să câștigi X Factor, trebuie să iubești publicul, iar el să îți dea înapoi iubirea”. În plus, juratul consideră că foștii concurenți și câștigători precum Florin Ristei, Olga Verbiţchi sau Jeremy Ragsdale au stabilit anumite standarde. ”Noi mergem într-o expediție de jumătate de an, nu pot lua alături de mine pe cineva temător, îmi trebuie cutezanță!”, a adăugat Horia Brenciu.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” se anunță plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, ce va avea marea premierã pe 26 august, de la 20:00, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Gianina Corondan revine in televiziune, la Antena 1

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Gianina Corondan va intra în culisele “Te cunosc de undeva!”, în cel de-al 13-lea sezon al show-ului care începe, din 8 septembrie, la Antena 1, și le va arăta telespectatorilor ce se ascunde în spatele fiecărei transformări pe care o vor realiza Connect-R, Alexandra Velniciuc, Romică Țociu, Ana Baniciu și Raluka, Mihai Trăistariu, Carmen Rădulescu, Alin Gheorghișan, Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, și Jean de la Craiova.

De ceva vreme, am pornit într-o călătorie incredibil de interesantă în lumea oamenilor care muncesc cu spor. Fac Vizite de lucru în fabrici, ONG-uri etc. Și iată că am fost invitată să fac o Vizită de lucru și în fabrica “Te cunosc de undeva!”, fapt care m-a bucurat foarte tare, căci voi vedea cum se transformă artiștii cunoscuți în alți artiști cunoscuți, dar și ce ar trebui eu să fac în cazul în care aș vrea să mă pun în pielea lor. Sunt prietena lor aici, dar și curioasa de serviciu! Voi fi la antrenamente, la repetiții, în spatele scenei, la cabine, în camera transformărilor, spune Gianina, entuziasmată.

După antrenamentele la care a luat deja parte, Gianina și-a făcut o primă impresie despre concurenții acestui sezon. “Ei spun că sunt emoționați și că le e foarte greu, dar eu îi văd foarte relaxați. A, și mănâncă pe sistem nervos”, mai spune ea, amuzată.

Ce va surprinde Gianina Corondan în culisele show-ului, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, din 8 septembrie, în cel de-al 13-lea sezon “Te cunosc de undeva!”.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Octavian Strunilă, dezvăluiri inedite din Madagascar, la Ultimul Trib

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Octavian Strunilă se află la peste 7.000 de kilometri distanță de România, în Madagascar, acolo unde au loc filmările pentru ”Ultimul Trib”, show ce va fi difuzat de Antena 1 în aceastã toamnã.

Deși prin natura show-ului, concurenții sunt cei care vor fi supuși unor încercări grele, nici pentru prezentatorul emisiunii lucrurile nu par să fie prea simple: ”E foarte frumos în Madagascar, dar sunt tot felul de vietăți ciudate, nu știi ce zboară în jurul tău, nu știi ce gândaci, șopârle găsești noaptea în cameră. Şi nu glumesc, mici șopârle foarte prietenoase găsesc în fiecare seară în camerã, ori pe pereți, ori când dau cearşaful la o parte. Câte o mică prietenă șopârlițã, povesteşte amuzat prezentatorul show-ului.

Cei care s-au înscris în această aventură exotică au trecut prin schimbări bruște, căci climatul, șocul cultural, condițiile dificile și jocurile extrem de solicitante sunt doar o parte dintre cãrora  concurenții au fost nevoiți să le facă față încă din prima zi: ”Unii dintre ei dorm pe o plajă pustie, alții dorm într-un sat alături de localnici, iar satul respectiv nu are nici măcar curent electric”, mărturisește prezentatorul show-ului. Cu toate acestea, se pare că dorința de a învinge este mai mare ca orice impediment, iar concurenții își găsesc resurse necesare să continue această experiență exotică: ”Străinii care sunt alături de noi, echipa ce ne ajută cu montarea jocurilor, formată din oameni care vin din toată lumea- Belgia, Columbia, Brazilia, Argentina, a fost foarte mirată. Chiar ei au spus că nu au mai văzut până acum concurenți atât de descurcăreți, în toate țările în care au filmat acest format.

Ultimul Trib” este un show adaptat după celebrul format ”Nomads”. Trei triburi – unul de vedete, unul de sportivi și unul compus din oameni de rând – vor fi trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilitățile sociale, cât și cele fizice. În ciuda personalităților complet diferite ale membrilor, fiecare trib va trebui să își dovedească puterea de a rezista sub impactul șocului cultural, dar și sub presiunea eforturilor fizice.

Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriță, Ioana Șulea, Mircea Zamfir și Roxana Chiperi. Cei șapte sportivi își vor măsura puterile cu tribul format din vedete și cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Șerban și cuplul format din Gabriela Popa și Silviu Geandra. Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilă și Sorin Brotnei.

În fiecare săptămână, aceștia se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce tribul câștigător va fi cazat într-un resort de lux și va fi răsfățat zilnic, cel de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, unde membrilor tribului le vor fi trasate sarcini zilnice în schimbul cărora vor primi o porție simplă de mâncare și nu neapărat un pat, ci mai degrabă un loc în care să doarmă. Acesta nu este însă nici pe departe cea mai grea situație în care se poate găsi un trib: cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. În plus, la finalul celor șapte zile de încercări grele, membrii triburilor vor fi nevoiți să se lupte și pentru a rămâne pe insulă.

Săptămână de săptămână triburile își vor măsura puterile în competiții spectaculoase și tensionate atât pentru ”Teritoriu”, cât și pentru ”Eliminare”, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-și dezvălui adevărata față și fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending