Connect with us

Emisiuni

Trupa Obligo, al optulea finalist “iUmor”, decis de cãtre telespectatori

Buna dispoziţie şi hohotele de râs au fost şi ieri vedetele unei seri încãrcate de umor, în cadrul celei de-a opta ediţii a emisiunii „iUmor”, difuzatã asearã, de la 20:00, la Antena 1. În compania unui juriu „nebun”, aşa cum l-au caracterizat ori de câte ori au avut ocazia chiar componenţii lui, o nouã serie de concurenţi a fãcut tot ce le-a stat în putinţã pentru a demonstra cã au umor. Aşa cum era de aşteptat, juraţii nu au ratat nicio ocazie pentru a se tachina reciproc sau pentru a face dezvãluiri de senzaţie.

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Buna dispoziţie şi hohotele de râs au fost şi ieri vedetele unei seri încãrcate de umor, în cadrul celei de-a opta ediţii a emisiunii „iUmor”, difuzatã asearã, de la 20:00, la Antena 1. În compania unui juriu „nebun”, aşa cum l-au caracterizat ori de câte ori au avut ocazia chiar componenţii lui, o nouã serie de concurenţi a fãcut tot ce le-a stat în putinţã pentru a demonstra cã au umor. Aşa cum era de aşteptat, juraţii nu au ratat nicio ocazie pentru a se tachina reciproc sau pentru a face dezvãluiri de senzaţie.

În urma voturilor exprimate pe aplicaţia „iUmor”, telespectatorii au decis cã cel de-al optulea finalist al show-ului, care merge direct în marea finalã este trupa Obligo. Cei trei tineri au povestit încã din culise cã nu au pregãtit absolut nimic, pentru cã tocmai ãsta este secretul lor: improvizeazã pe loc, la cererea publicului, aşa cã i-au provocat pe juraţi sã îi ajute. Astfel, întrebat care e magazinul în care nu a intrat niciodatã, Cheloo a stârnit hohote de râs cu mãrturisirea sa: un magazin de articole bisericeşti. Acesta a devenit şi locul în care s-a desfãşurat acţiunea momentului din concurs, iar Delia şi Mihai au trebuit sã completeze cu cinci genuri de film şi cinci emisiuni tv. Iar pentru cã nu toatã lumea din salã era familiarizatã cu acest gen de show, unul dintre concurenţi a şi explicat regulile jocului: „Când eu spun schimbã, colegii mei vor trebui sã schimbe un gest, o replicã sau stilul în care de desfãşoarã acţiunea”.

Delia le-a mãrturisit colegilor sãi cã nu e deloc strãinã de show-urile de improvizaţie: „Mã joc şi eu cu colegii mei de trupã; facem treaba asta des, în duba noastrã cea de toate zilele, cu care mergem în turnee şi în care ne petrecem foarte multe ore. Asta ai sã auzi mereu <<schimbã…schimbã…schimbã!”, a povestit ea amuzatã. Juraţii s-au dovedit absorbiţi de jocul tinerilor, oferindu-le trei „Da”. „Mai vrem! Vrem sã mai stea! Vrei sã mai vezi, mai ales cã niciodatã nu-i la fel!”, a spus Delia, iar Cheloo s-a arãtat şi el foarte interesat de moment, ba chiar în culise a încercat sã facã şi el asta.

Pe scena „iUmor” a venit asearã şi Cosmin Bighei, cu un moment de stand up, construit chiar în jurul numelui sãu. În momentul în care Cheloo a încercat sã îi testeze curajul pe scenã, Cosmin nu s-a ferit sã fie el însuşi: „ Eu sunt Cosmin Bighei, fac stand up, am fãcut glume despre manele şi l-am supãrat pe Cheloo!”, s-a autocaracterizat el amuzat. Rapperul a mãrturisit şi el: „Am vrut sã vãd cum reacţioneazã, dacã ştie sã îşi negocieze poziţia scenã-public!”. Cosmin a primit doi „Da”.

Tot doi „Da” a primit şi Ovidiu Danci, cu un numãr de balet cu mult umor. „E posibul ca tu sã fii poate cel mai bun din România atunci când faci un travesti!”, i-a mãrturisit Bendeac, iar replica concurentului nu a întârziat: „Datoritã ţie am ridicat mereu standardele, pentru cã tu faci nişte travestiuri cu mare artã!”. Pânã şi Cheloo i-a spus cã i se pare intersant ce a fãcut însã, „nu pot sã-mi dau cu pãrerea pentru cã nu am mai vãzut alte lebede niciodatã. Sunt acel nenorocit care a plecat şi de la „Lacul Lebedelor”, pentru cã prea mult balet m-a obosit. Am fost la un singur spectacol de balet în viaţa mea şi am plecat urlând!”, a povestit amuzat rapperul.

Seara a continuat cu Rosa Milewski, o concurentã trecutã de mult de prima tinereţe. Delia nu doar cã i-a sugerat doamnei sã îl invite la dans pe Mihai, spre disperarea juratului, ba chiar a completat: „Luaţi-l în braţe, doamnã, strângeţi-l la piept, se lasã mai greu!”. În momentul în care le-a şi spus juraţilor cã îl place pe Mihai, Cheloo nu a mai suportat : „Gelozia din sufletul meu şi-a fãcut loc la suprafaţã, iar faptul cã m-a neglijat şi toatã atenţia ei s-a îndreptat cãtre Bendeac m-a lãsat cu un gust amar!”, a glumit rapperul, care a continuat: „eu m-am plictisit! Toatã lumea vrea sã îl pupe pe gurã pe Bendeac!”. Delia le-a povestit râzând colegilor sãi cã adorã sã îl punã pe Mihai în astfel de situaţii: „Îmi place sã îl vãd fãcând cele mai groaznice lucruri posibile!”, însã Cheloo i-a sãrit imediat în ajutor colegului sãu: „Am sã ţi-o coc! Pentru cã îi faci asta lui Bendeac, îţi jur cã am sã îţi fac acelaşi lucru. Nu mai invita toate boşoroguţele sã atace Bendeacul nostru! El este cu bun simţ, nu a învãţat nimic de la mine!”, a spus Cheloo. Doamna Rosa a primit un singur „Da”.

Tot un singur „Da” a primit şi Fulvio Balboni, concurentul italian care a adus şi el pe scena „iUmor” tot un moment de stand up, care însã nu i-a convins pe juraţi cã meritã un loc în finalã. Seria de „Nu” categoric a fost deschisã însã de Magicianul Teo, cãruia actul de magie nu i-a reuşit deloc. „Ne cerem scuze cã am fost prea permisivi. Trebuia sã ştergem pe jos cu el!”, a glumit Cheloo, dupã momentul lui. Nici fetele din Trupa Vogue nu au scãpat mai uşor. Deşi s-au arãtat de-a dreptul absorbiţi de frumuseţea componentelor trupei, juraţii au decis în unanimitate cã locul lor nu e pe scena „iUmor”. Tot trei „Nu” a primit şi Doru Mihãilescu, care deşi a încercat sã şi revinã în show, momentul lui de stand up nu a fost pe placul juraţilor. „El gãseşte singura modalitate ca o glumã bunã sã devinã una proastã!”, a declarat dezamãgit Mihai Bendeac.

În schimb, urmãtorii doi concurenţi i-au fãcut pe juraţi sã aplaude cu inima deschisã. Trei „Da” a primit doamna Angela Trifon, cu o coregrafie impresionantã, inspiratã din folclorul Moldovei. Doamna şi-a folosit mâinile şi picioarele pentru a da viaţã unei perechi de pãpuşi, prinse într-o trântã moldoveneascã. „Nu am vãzut aşa ceva în viaţa mea”, i-a mãrturisit Delia, iar Cheloo a continuat: „Acest act ne reconfirmã faptul cã de mii de ani femeia se bate parte în parte cu bãrbatul. Mie mi-a plãcut foarte mult!”. Bendeac s-a arãtat surprins: „Sã-i placã lui Cheloo ceva folcloric, mi se pare într-adevãr o performanţã!”. Tot trei „Da” a primit şi Dan Ştefãnescu, fondatorul trupei Vacanţa Mare, pentru un numãr impecabil de stand up. Delia l-a felicitat şi l-a încurajat sã lase deoparte emoţiile, în vreme ce Cheloo i-a mãrturisit cã este un fan al trupei.

Duminica viitoare, de la 20:00, o ultimã serie de concurenţi încearcã sã îşi demonstreze umorul în lupta pentru premiul pus la bãtaie de Antena 1, 20.000 de euro, urmând ca cei nouã finalişti, aleşi în urma voturilor exprimate de cãtre telespectatori pe aplicaţia „iUmor”, sã lupte mai aprig ca oricând în marea finalã a show-ului, difuzatã duminicã, 5 iunie, de la 20:00, la Antena 1.

iUmor Antena 1

iUmor
Antena 1

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Emisiuni

Silvia, declaratie emotionanta, aseara, la WOWbiz: “Eu nu am castigat singura”

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Silvia, castigatoarea “Bravo, ai stil! All Stars” a fost prezenta, aseara, in cadrul late-night show-ului “WOWbiz”, ale carui gazde sunt Andreea Mantea si Victor Slav.

“Eu nu am castigat singura; am castigat cu cei de acasa (telespectatorii – n.r.)! Am castigat datorita celor care au fost alaturi de mine, din primul sezon <Bravo, ai stil> si pana acum, in ultimul (All Stars – n.r.). Ca sa castigi trebuie sa fii natural, sa spui adevarul, sa fii <nebunel> si sa fii talentat”, a marturisit Silvia.

Silvia ne-a impartasit aseara cat de mult s-a implicat in competitia <Bravo, ai stil! All Stars> dar si ce crede ea ca ar fi trebuit sa faca celelalte concurente.

“Cred ca am pus suflet, in aceasta competitie, cat pentru zece “Bravo ai stil!”, pentru ca eu, atunci cand ma inscriu intr-o competitie, ma inscriu cu trup si suflet! Cred ca la fel ar fi trebuit sa faca toate (concurentele – n.r.)”, a spus Silvia.

Persoana care a ajutat-o pe Silvia in alegerea momentului din Marea Finala “Bravo, ai stil! All Stars”, moment care a impresionat la unison, jurati si telespectatori, este un celebru dansator si coregraf.

“M-a ajutat Rengle (Emil Rengle – n.r.). I-am spus ca as vrea sa danseze pentru mine si mi-a spus ca ar fi onorat, dar nu poate, din cauza contractelor sale in derulare. Atunci i-am spus ca vreau sa fac ceva in care sa ma implic, sa arat sufletul meu si el mi-a facut coregrafia (…) Am pus suflet acolo si cred ca s-a vazut asta!”, a marturisit Silvia.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Mâncare „ca la mama acasă”, singurul obstacol către semifinala “Chefi la cuțite”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Ultima provocare înainte de semifinala sezonului 5 “Chefi la cuțite le va impune bucătarilor să adapteze rețetele rafinate de fine dining cu care s-au obișnuit, pentru că tema duelului este mâncarea gătită, ca la mama acasă.

După confruntarea pe echipe din această seară, difuzată de la 20:00 pe Antena 1, o singură trupă va ieși câștigătoare. Cele două rămase în proba individuală se vor întrece “la cuțite” pentru a fi cu un pas mai aproape de marele trofeu:  “Ne-am luptat până aici și chiar acum când ne-am putea bucura la gândul unei semifinale, există o șansă să plecăm acasă. Miza este mare, emoțiile sunt la fel de mari.”, afirmă concurenții.

Pe ultima sută de metri, bucătarii ce vor ajunge la duel trebuie să demonstreze că gătitul excelent de acasă poate cuceri papilele gustative ale chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Desigur, proba le va ridia unor concurenți multe semne de întrebare, în vreme ce alții par să se bucure de libertatea unei teme în care pot să recreeze bucatele simple și gustoase cu care au copilărit. Există o varietate de opțiuni cu care bucătarii pot surprinde, însă chef Cătălin Scărlătescu își dorește ca în farfurii să găsească savoarea autentică a mâncării simple și nu o adaptare a unor preparate extravagante: ,,Tocănițe, ardei umplut, papricaș sau o tochitură. Asta mă aștept să gătească.

Jurizarea va ține cont de echilibrul perfect între aspect și savoare, însă fiecare pas greșit i-ar putea costa pe unii dintre ei semifinala: “Acest duel este unul complicat, pentru că toți cei care vor găti merită să treacă mai departe.”,  afirmă cei trei chefi.

Ultimul duel al săptămânii va decide cine sunt bucătarii care se vor califica săptămâna viitoare în probele decisive ale concursului, difuzate luni și marți pe Antena 1. În seara aceasta, una dintre echipe va cuceri jurații printr-o farfurie irezistibilă, motiv pentru care concurenții câștigători ai ultimei confruntări vor avea un pașaport de trecere către etapa următoare: semifinala sezonului 5. La polul opus, alte două echipe vor fi nevoite să lupte într-o probă individuală a cărei miză este foarte mare.

Cine va pleca acasă, dar și care dintre concurenți va ceda din cauza presiunii, telespectatorii Antena 1 vor vedea de la ora 20:00 la „Chefi la cuțite”, în cea de-a opta confruntare pe echipe.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Silvia, mesaj emotionant catre fani: “Sa faceti totul cu dragoste, cu pasiune si cu adevar!”

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Silvia, concurenta desemnata castigatoarea “Bravo, ai stil! All Stars”, are planuri mari pentru viitor. Controversata, versatila, inventiva, creativa, aceasta este Silvia, concurenta care a castigat competitia “Bravo, ai stil! All stars”, marele premiu de 100.000 de lei, dar si titlul de Cea mai stilata femeie din Romania.

Nu o data Silvia a marturisit, in cadrul show-ului “Bravo, ai stil! All Stars”, ca singurul ei vis este acela de a face moda, dar ca pana acum nu a avut ocazia sa-si duca visul la indeplinire. Imediat dupa castigarea competitiei, Silvia a declarat ca a venit timpul sa dea curs celei mai puternice aspiratii.

“Eu, dintotdeauna, mi-am dorit sa fac moda, am  mai spus asta si, asta voi face! Imi doresc sa fac un curs de specialitate, in aceasta directie, la o Institutie de gen din Milano! Acesta este visul meu! Cu siguranta o sa auziti de mine!”, a spus Silvia.

Silvia s-a facut remarcata, atat in fata juratilor emisiunii, dar si in ochii publicului telespectator, prin tinute inedite, creative, si styling-uri desavarsite, concurenta obtinand, nu de putine ori, calificative maxime din partea juriului de specialitate al emisiunii.

Publicul telespectator a avut un rol esential in viata si evolutia competitionala a Silviei, pe parcursul intregii competitii “Bravo, ai stil!”, fanii acesteia fiind in numar tot mai mare, de la un sezon la altul al show-ului. Asemenea primului sezon “Bravo, ai stil!”, castigat de Silvia, in urma voturilor telespectatorilor, si de data aceasta, concurenta si-a cucerit fanii, atat prin evolutia stilistica din cadrul show-ului, cat si prin franchetea de care a dat dovada, in repetate randuri, in special atunci cand a s-a aflat in postura de a-si apara alegerile vestimentare.

Silvia recunoaste ca in afara familiei, care i-a fost alaturi constant, pe parcusul competitiei “Bravo, ai stil!”, fanii i-au fost aproape mereu.

“Cei din fata micilor ecrane si din mediul online, fanii, ei m-au ajutat si mi-au fost alaturi, din prima zi a concursului si mi-au fost loiali. Este fantastic! Ma inclin in fata lor!”, marturiseste Silvia.

Din dorinta de a le multimi tuturor celor care au crezut in ea, in talentul ei stilistic, Silvia le adreseaza fanilor ei un mesaj emotionant, practic, le transmite acestora care sunt ingredientele reusitei.

“Sa credeti in Dumnezeu, sa credeti in visurile voastre, sa munciti. Sa faceti totul cu dragoste, cu pasiune si cu adevar! Nu aveti cum sa pierdeti in viata, avand de partea voastra aceste ingrediente!”, marturiseste Silvia, castigatoarea “Bravo, ai stil! All Stars”.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending