HomeLIFE STYLETrupa VUNK susține ultimul concert din acest an! Spectatorii sunt invitați să vină îmbrăcați „€œrock”

Trupa VUNK susține ultimul concert din acest an! Spectatorii sunt invitați să vină îmbrăcați „€œrock”

Trupa VUNK dorește să mulțumească publicului și colaboratorilor pentru un an excepțional printr-un concert special: „București, ultimul bal”. Show-ul va avea loc pe 29 noiembrie la Club Tribute și băieții își provoacă fanii la primul concert din România cu dress code: spectatorii sunt invitați să vină îmbrăcați „rock”.

„A fost așa un an frumos și important pentru noi, încât vrem să-l încheiem împreună cu cei care ne-au fost alături și în 2013 și să-i invităm să facă parte din lumea noastră și în anul care vine. „București, ultimul bal” o să fie un concert-petrecere și acesta este și motivul pentru care, pentru prima dată, o să avem dress code pentru un concert și acesta este „rock”. Formula fericirii descoperită pe 3 octombrie la Sala Polivalentă, anul acesta, continuă să își facă efectele și să se aplice mereu, în concertele noastre, așa că vă așteptăm să simțiți fericire împreună cu noi”, spune Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

Concertul din club Tribute va avea câteva surprize și invitați speciali. De asemenea, în public vor fi prezenți mulți dintre cei care au fost alături de membrii trupei în acest an.

În octombrie, VUNK a revoluționat ideea de show românesc – care îmbină muzica și tehnologia – cu un concert la Sala Polivalentă, 31013 #asasishow, un spectacol considerat de industria de specialitate cea mai mare producție a unei trupe românești din ultimii 20 de ani.

Biletele s-au pus în vânzare pe site-urile de specialitate Myticket.ro, eventim.ro, iabilet.ro, dar pot fi cumpărate și direct de la Tribute.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns