HomeLIFE STYLETrupa Zero tinteste locul 1 la Eurovision !

Trupa Zero tinteste locul 1 la Eurovision !

Laur (voce), Papu (chitara), Vlad (bass), Alex (tobe) si Oxi (platane/sampler) au inceput anul 2009 cu dreptul. Piesa lor, « Sunny Days » (compozitie Radu Bolfea, Marcel Botezan, Sebastian Barac) s-a calificat in semifinalele preselectiei nationale pentru Eurovision 2009. In cele cateva zile de la anuntarea semifinalistelor, piesa a adunat numeroase pareri pozitive pe formurile dedicate acestui concurs.trupa-zero

« Piesa ne place foarte tare si ne bucuram sa vedem ca sunt multi alti oameni care gandesc la fel. Am concurat cu inca 176 de piese si am iesit in primii 24, asa ca suntem foarte optimisti si credem ca avem o sansa importanta la locul 1 in aceasta competitie. Noi vom face ceea ce stim noi mai bine, adica vom canta si ne vom simti foarte bine, bucurosi ca de fiecare data de reintalnirea cu publicul. Speram ca aceia care ne vor urmari sa se simta la fel de bine si sa ne voteze. » au declarat membrii trupei.

Desi trupa Zero a aparut in aceasta formula de un an, membrii sai au activat si in alte grupuri, cel mai cunoscut fiind Praf In Ochi. Cei mai multi ii stiu ca fiind band-ul emisiunii Happy Hour de la Pro TV, unde au avut ocazia sa cante cu multi dintre artistii romani pe care ii respecta.

Prima lor piesa (Come This Way) a fost lansata in editia din 2008 a selectiei nationale pentru Eurovision. Chiar daca nu a fost aleasa sa reprezinte Romania mai departe, piesa le-a adus cateva luni mai tarziu premiul « Best Rock Hit » la Galele Romanian Top Hits. In acest moment grupul lucreaza la definitivarea albumului de debut pe care spera sa il lanseze in acest an.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns