HomeTELEVIZIUNECampanie TVTudor Chirila se alatura campaniei Acasa, „Pune pret pe viata”! (galerie foto)

Tudor Chirila se alatura campaniei Acasa, „Pune pret pe viata”! (galerie foto)

Tudor Chirila se alatura campaniei umanitare demarate de ACASA, “Pune pret pe viata”, al carei scop este acordarea si decontarea de tratament bolnavilor de hemofilie din partea Statului Roman.

Artistul Tudor Chirila a vizitat recent Centrul medical de tratament si recuperare de la Buzias, singurul centru in care bolnavii de hemofilie beneficiaza de recuperare si tratament, distrus in urma unui incendiu  izbucnit  in mai 2012.

“Copiii şi tinerii îngrijiţi în acest centru au nevoie de sprijinul nostru pentru a beneficia de  tratament şi recuperare. Cand îi priveşti  pe acesti tineri, întelegi cât eşti de norocos şi de dator în acelaşi timp, de a da un strop din binele tau,  celor mai puţin norocoşi decât tine”, declara Tudor Chirilă.

Cei care vor sa ajute la refacerea Centrului medical de la Buzias pot dona 2 euro (valoare care nu contine tva) la numarul scurt 8865 intr-o campanie realizata cu sprijinul Cosmote, Orange si Vodafone.

www.punepretpeviata.acasatv.ro este locul unde pot semna petitia cei care “Pun pret pe viata” si vor sa se numere printre cei care ajuta la acordarea si decontarea de tratament bolnavilor de hemofilie din partea Statului Roman.

In fiecare marti, de la 16.30, la “Povestiri adevarate”, Cabral va prezenta povestile impresionante ale unor persoane bolnave de hemofilie, in cadrul campaniei „Pune pret pe viata”.

 

 

 

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

gloria.antonescu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns