HomeALL MEDIATudor Chirila – un frustrat pervers?

Tudor Chirila – un frustrat pervers?

De fapt, scandalul sexual consta in faptul ca domnul Chirila singur fiind, a platit cateva fete „sa aiba grija” de el, iar acestea nu au pastrat secretul!

In cazul unui dosar de la Procuratura din Cluj, in care se cerceteaza faptul ca un om de afaceri detinea un bordel sub acoperire, iata ca apare implicata si o vedeta, si anume actorul si cantaretul Tudor Chirila. Ca ii plac femeile, stiam, insa ca apeleaza la prostituate, aproape ca nu ne mai mira.

Se pare ca fetele angajate la respectivul bordel au declarat ca s-au „ocupat” de cantaret, dar si de alti barbati mai mult sau mai putin cunoscuti.

Desi nu este o acuzatie adusa cantaretului faptul ca a fost la bordel, asteptam sa vedem ce are acesta de declarat, cel mai probabil prin intermediul blogului sau.

In urma cu aproape o luna, Tudor Chirila urca pe blogul sau un post in care explica „de ce nu iubim femeile de Dorobanti „. Spunea ceva de galantar, de piata, de consumism. Lui nu-i placeau femeile ce se expun ca o marfa. Ei bine, se pare ca artistul nu este atat de departe de targul de fete, insa nu le alege pe cele din Dorobanti, nici pe cel de la Capalna, ci unele dintr-un local cu circuit inchis din Cluj.

Mergand pe firul povestii am aflat ca numele sau figureaza pe carnetelul de amor al unui club din Cluj, unde politicieni si VIP-uri aveau parte de tratament relaxant pigmentat cu partide de sex. Pentru relaxarea onorabililor, printre care se numara luptatorul de K1 Ionut Iftimoaie sau fotbalistul Tibi Balan, fetele isi dadeau toata silinta, iar bauturile ajungeau la 300 de lei, desi in magazin aceeasi sticla de bautura nu depasea 10 lei.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments
  • Right on!

  • Nu ştiu cât de adevărate sunt informaţiile despre VIP-urile din showbiz, dar tare mă tem că în privinţa politicienilor vizaţi cele afirmate nu sunt departe de adevăr.

  • Nush dc am impresia ca Chirila e cam gay. Oricum nu mi-o placut niciodata de el

Lasă un răspuns