HomeLIFE STYLETurcescu:''Rodica Culcer va fi noul Preşedinte-Director al TVR''

Turcescu:''Rodica Culcer va fi noul Preşedinte-Director al TVR''

Jurnalistul Robert Turcescu a declarat, într-un interviu pentru Academia Caţavencu, că Rodica Culcer va fi noul preşedinte-director general al TVR, însă jurnalista a declarat pentru MEDIAFAX

că nu i-a fost făcută o astfel de propunere şi nici nu şi-a exprimat dorinţa de a ocupa acest post.

Afirmaţia lui Robert Turcescu a fost făcută în contextul în care numele lui a fost unul dintre cele vehiculate în presă pentru a ocupa funcţia de preşedinte-director general (PDG) al Societăţii Române de Televiziune (SRTv).

Răspunzând afirmaţiei „Am înţeles că eşti în cărţi pentru postul de preşedinte TVR. Mi se pare interesant”, făcută de reporterul Academia Caţavencu, Robert Turcescu a spus: „N-ai surse bune, îţi dau eu ştirea: noul PDG al TVR va fi Rodica Culcer. Discuţii cu tema «Turcescu la TVR» au mai fost şi în 2004, au fost şi de curând… Nu e ţelul vieţii mele profesionale să ajung şef în Pangratti. Am câteva proiecte muuult mai interesante pentru perioada imediat următoare”.

De cealaltă parte, Rodica Culcer spune că nu ştie pe ce se bazează Robert Turcescu în momentul în care face astfel de declaraţii. „Nu mi-a făcut nimeni o astfel de propunere şi nu mi-am exprimat dorinţa pentru un astfel de post”, a declarat pentru MEDIAFAX Rodica Culcer.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns