HomeTELEVIZIUNEEmisiuniTurneul “Stradivarius – Obsesii”, în Ajunul Crăciunului, la TVR 2

Turneul “Stradivarius – Obsesii”, în Ajunul Crăciunului, la TVR 2

În Ajunul Crăciunului, telespectatorii îl vor putea asculta pe Alexandru Tomescu interpretând „Sonatele pentru vioară solo” de Eugène Ysaÿe, pe acelaşi celebru Stradivarius Elder-Voicu, în cadrul Turneului Stradivarius 2012.

TVR 2 difuzează luni, 24 decembrie, de la ora 13.10, un regal de muzică şi teatru non-verbal  – „Stradivarius – Obsesii”, un spectacol memorabil susţinut în acest an pe scena Operei Naţionale din Bucureşti. Spectacolul de la București a fost sold-out cu două săptămâni înaintea evenimentului, organizatorii dublând spectacolul, pentru a da curs cererii publicului.

Pornind de la un concept definit de Ioana Drăgulinescu, seria-maraton de concerte „Stradivarius – Obsesii”, desfăşurată în luna mai a acestui an, a purtat sunetul viorii Stradivarius şi expresivitatea actorilor Ana Pepine şi Paul Cimpoieru în 15 oraşe, printre care s-au numărat Braşov, Cluj-Napoca, Timişoara, Constanţa şi Bucureşti.

Succesul turneului a fost răsunător, biletele fiind epuizate în majoritatea oraşelor. Spectacolul „Stradivarius – Obsesii” a ajuns în luna septembrie a acestui an şi la Chişinău, unde a deschis Festivalul „Regina vioară”.

(Foto: Quartz Media)

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns