HomeSPECIALTuVoteziTuVOTEZI! Care este cel mai frumos oraş din România? Aşteptăm opinia ta, aici!

TuVOTEZI! Care este cel mai frumos oraş din România? Aşteptăm opinia ta, aici!

Prev1 of 2

Astăzi vrem să aflăm de la voi care este cel mai frumos oraş din România. Din cadrul rubricii TuVotezi, timp de un an de zile se va vota pentru a afla care oraş din România va primi titlul de cel mai frumos oraş!

Vă invităm să vă exprimaţi opinia în cele două poll-uri de mai jos:

Nu uitati sa comentati la finalul postarii!

 

Care este cel mai frumos oras din Romania?

View Results

Loading ... Loading ...

 

Mergi pe urmatoarea pagina pentru a raspunde la intrebarea: 

Care sunt criteriile care pot desemna cel mai frumos oras din Romania?

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments
  • Adica cum, nu sunt prea umblati – e vorba de Romania !??? Da, Sibiul este cel mai frumos oras, pentru ca are muzee de importanta europeana (Brukenthal si Astra), pentru ca este orasul cu cele mai multe cladiri monument istoricdin Romania, pentru ca are o istorie bogata, pentru ca are multe evenimente culturale de talie nationala si internationala, pentru ca e orasul care a fost prima capitala culturala din Romania !

  • Buna ziua, ma numesc Amarandei Diana si sunt din Suceava, in aceasta insiruire a oraselor din Romania, nu se regasesc toate orasele. Este foarte posibil ca cel care este din alt oras decat cele enumerate de mai sus sa se simta nedreptatit, intrucat poate vrea sa isi voteze orasul lui. Trebuia sa nu postati o harta cu toate orasele, ci una fragmentata care sa contina doar orasele enumerate mai sus, sunt curioasa cum arata atunci Romania. Multumesc.

Lasă un răspuns