HomeALL MEDIATVH se relansează şi vine cu noutăţi în grila de toamnă!

TVH se relansează şi vine cu noutăţi în grila de toamnă!

Prev1 of 2

Începând cu data de  10 octombrie, postul TVH se relansează: îşi schimbă sigla, grila de programe, iar de luna viitoare va emite 16:9.
Televiziunea deţinută de Fundaţia România de Mâine şi Universitatea Spiru Haret se pregăteşte să treacă şi la formatul High Definition.

 

Ce aduce nou această relansare:

1. O grafică nouă, ce implică schimbarea siglei şi a promo-urilor.

2. Mai multe ştiri.

Principalul jurnal va fi prezentat de Vlad Ionescu, fondatorul Școlii de Televiziune „Tudor Vornicu”, care se alătură echipei TVH pentru a prezenta principalul buletin de știri, de la ora 18.00, de luni până vineri.

Printre principalele schimbări în structura de programe a postului se numără creșterea procentului de emisiuni informative de la 8,1% la 13,4%. Această modificare se traduce prin introducerea în program a trei jurnale de știri: la orele 14.00 (durata de o oră), 18.00 (durata de o oră) și 22.00 (30 de minute).

 

3. Mai multe filme şi producţii externe. Unele achiziţionate de la Viacom, Discovery şi Epic Pictures, dar şi pelicule româneşti, din ’90 şi până în prezent (inclusiv producţii premiate la festivaluri internaţionale).

 

Luni, 10 octombrie 2016: Doar cu buletinul la Paris (2015); Regia: Şerban Marinescu

În acestă seară, începând cu ora 20:00 poţi merge la Paris doar cu buletinul.
Regizorul filmelor „Cel mai iubit dintre pământeni”, „Ticăloșii” sau „Cei care plătesc cu viaţa” revine cu o nouă producţie despre România actuală, despre resemnare, speranţă şi haz de necaz. Şerban Marinescu a realizat o satiră la adresa societăţii româneşti, ţesută în jurul unui profesor modest de limba franceză, care toata viaţa a visat să vadă Parisul.

 

Marţi, 11 octombrie 2016: Restul e tăcere (2008); Regia: Nae Caranfil
Nu-i uşor să ai un tată celebru. Tânărul GRIG este fiul unei vedete a Teatrului Naţional, acum aproape 100 de ani. Dar propriul său bilanţ este oarecum dezamăgitor.

Miercuri, 11 octombrie 2016: Ticăloşii (2007), Regia: Şerban Marinescu
Clasa politică aflată la putere urmăreşte prin intermediul Serviciilor Secrete atât pe membrii şi finanţatorii săi, cât şi pe cei din opoziţie. Primul Ministru şi Preşedinţia îi înregistrează cu ajutorul unor camere ascunse atât pe General, pe Senator, cât şi pe Magnat, în ipostaze cât mai compromiţătoare.
Film inspirat de romanul „Ciocoii noi cu bodyguard” de Dinu Săraru.

 

Joi, 12 octombrie 2016: Déjà Vu (2013), Regia: Dan Chişu
Filmul spune povestea lui Mihai, un bărbat care trece prin criza vârstei de mijloc. După 15 ani de căsătorie, încearcă să îşi recâştige personalitatea şi începe o aventură amoroasă. Deşi Mihai este personajul principal, el nu este niciodată văzut. În schimb, personalitatea sa este dezvăluită prin amanta, mama şi soţia lui, dar şi prin gesturile sale.

 

Sâmbătă, 13 octombrie 2016: Fata morgana (1980), Regia: Elefterie Voiculescu
Tânărul Virgil (Dinu Manolache), fiul unui director, pierde admiterea la facultate şi îşi face stagiul militar la trupa. Îmblânzirea băiatului crescut în puf e cu atât mai chinuitoare cu cât e urmărit de o ” fata morgana”, o dragoste care l-a abandonat fiindcă n-a ştiut s-o cultive.

 

Duminică, 14 octombrie 2016: Moartea domnului Lăzărescu (2005), Regia: Cristi Puiu
Un bătrân de 63 de ani – domnul Lăzărescu – locuieşte într-un apartament de bloc cu cele trei pisici ale sale. Soţia lui a murit, iar fiica sa trăieşte în Canada. Simţindu-se rău, bătrânul cheama salvarea. Până la sosirea acesteia, cere ajutorul vecinilor. Consultându-l şi suspectand un cancer de colon, medicul decide să-l interneze. Pe măsură ce înaintează în noapte, paramedicii conduc prin Bucureşti, încercând să găsească un spital care să le accepte pacientul, a cărui stare se deteriorează alarmant.

 

4. Emisiuni noi
„Umblă Vorba” este o emisiune tip magazin care se difuzează în direct de luni până vineri, în intervalul orar 15:00- 17:00 şi este prezentată de Teodora Drăgoi Pop şi Robert Robert Emanuel.

 

Teodora Drăgoi Pop este cunoscută publicului larg pentru programele de divertisment și emisiunile TV dedicate medicinii sau culturii minorităților din România.

Robert Robert Emanuel este cunoscut mai ales pentru rolurile din „4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile” şi „Bacalaureat”.

„Stand-up Comedy” este o emisiune de divertisment, reality show pe care o puteţi urmări sâmbăta , de la ora 22,00 şi este prezentată într-o manieră relaxată şi plină de umor de Doru Ivanov

 

Emisiunea “Kooperativa 2.0” este o cooperativă la televizor a bloggerilor. În fiecare sâmbătă, la TVH, timp de o oră , începând de la 15:00, revista vieţii după care ar fi cazul să… alergăm.

O mână de bloggeri, adică oameni care scriu cu două mâini, texte pe care le citim cu doi ochi, pe internet, despre mai multe subiecte decât degetele de la 20 de mâini.

Prezentator: Cristian China-Birta. Este blogger pe cristianchinabirta.ro şi antreprenor online.

 

5. Trecerea la formatul 16:9 şi pregătirea emisiei High Definition.

 

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns