Connect with us

ALL MEDIA

TVH se relansează şi vine cu noutăţi în grila de toamnă!

Published

on

Prev1 of 2

Începând cu data de  10 octombrie, postul TVH se relansează: îşi schimbă sigla, grila de programe, iar de luna viitoare va emite 16:9.
Televiziunea deţinută de Fundaţia România de Mâine şi Universitatea Spiru Haret se pregăteşte să treacă şi la formatul High Definition.

 

Ce aduce nou această relansare:

1. O grafică nouă, ce implică schimbarea siglei şi a promo-urilor.

2. Mai multe ştiri.

Principalul jurnal va fi prezentat de Vlad Ionescu, fondatorul Școlii de Televiziune „Tudor Vornicu”, care se alătură echipei TVH pentru a prezenta principalul buletin de știri, de la ora 18.00, de luni până vineri.

Printre principalele schimbări în structura de programe a postului se numără creșterea procentului de emisiuni informative de la 8,1% la 13,4%. Această modificare se traduce prin introducerea în program a trei jurnale de știri: la orele 14.00 (durata de o oră), 18.00 (durata de o oră) și 22.00 (30 de minute).

 

3. Mai multe filme şi producţii externe. Unele achiziţionate de la Viacom, Discovery şi Epic Pictures, dar şi pelicule româneşti, din ’90 şi până în prezent (inclusiv producţii premiate la festivaluri internaţionale).

 

Luni, 10 octombrie 2016: Doar cu buletinul la Paris (2015); Regia: Şerban Marinescu

În acestă seară, începând cu ora 20:00 poţi merge la Paris doar cu buletinul.
Regizorul filmelor „Cel mai iubit dintre pământeni”, „Ticăloșii” sau „Cei care plătesc cu viaţa” revine cu o nouă producţie despre România actuală, despre resemnare, speranţă şi haz de necaz. Şerban Marinescu a realizat o satiră la adresa societăţii româneşti, ţesută în jurul unui profesor modest de limba franceză, care toata viaţa a visat să vadă Parisul.

 

Marţi, 11 octombrie 2016: Restul e tăcere (2008); Regia: Nae Caranfil
Nu-i uşor să ai un tată celebru. Tânărul GRIG este fiul unei vedete a Teatrului Naţional, acum aproape 100 de ani. Dar propriul său bilanţ este oarecum dezamăgitor.

Miercuri, 11 octombrie 2016: Ticăloşii (2007), Regia: Şerban Marinescu
Clasa politică aflată la putere urmăreşte prin intermediul Serviciilor Secrete atât pe membrii şi finanţatorii săi, cât şi pe cei din opoziţie. Primul Ministru şi Preşedinţia îi înregistrează cu ajutorul unor camere ascunse atât pe General, pe Senator, cât şi pe Magnat, în ipostaze cât mai compromiţătoare.
Film inspirat de romanul „Ciocoii noi cu bodyguard” de Dinu Săraru.

 

Joi, 12 octombrie 2016: Déjà Vu (2013), Regia: Dan Chişu
Filmul spune povestea lui Mihai, un bărbat care trece prin criza vârstei de mijloc. După 15 ani de căsătorie, încearcă să îşi recâştige personalitatea şi începe o aventură amoroasă. Deşi Mihai este personajul principal, el nu este niciodată văzut. În schimb, personalitatea sa este dezvăluită prin amanta, mama şi soţia lui, dar şi prin gesturile sale.

 

Sâmbătă, 13 octombrie 2016: Fata morgana (1980), Regia: Elefterie Voiculescu
Tânărul Virgil (Dinu Manolache), fiul unui director, pierde admiterea la facultate şi îşi face stagiul militar la trupa. Îmblânzirea băiatului crescut în puf e cu atât mai chinuitoare cu cât e urmărit de o ” fata morgana”, o dragoste care l-a abandonat fiindcă n-a ştiut s-o cultive.

 

Duminică, 14 octombrie 2016: Moartea domnului Lăzărescu (2005), Regia: Cristi Puiu
Un bătrân de 63 de ani – domnul Lăzărescu – locuieşte într-un apartament de bloc cu cele trei pisici ale sale. Soţia lui a murit, iar fiica sa trăieşte în Canada. Simţindu-se rău, bătrânul cheama salvarea. Până la sosirea acesteia, cere ajutorul vecinilor. Consultându-l şi suspectand un cancer de colon, medicul decide să-l interneze. Pe măsură ce înaintează în noapte, paramedicii conduc prin Bucureşti, încercând să găsească un spital care să le accepte pacientul, a cărui stare se deteriorează alarmant.

 

4. Emisiuni noi
„Umblă Vorba” este o emisiune tip magazin care se difuzează în direct de luni până vineri, în intervalul orar 15:00- 17:00 şi este prezentată de Teodora Drăgoi Pop şi Robert Robert Emanuel.

 

Teodora Drăgoi Pop este cunoscută publicului larg pentru programele de divertisment și emisiunile TV dedicate medicinii sau culturii minorităților din România.

Robert Robert Emanuel este cunoscut mai ales pentru rolurile din „4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile” şi „Bacalaureat”.

„Stand-up Comedy” este o emisiune de divertisment, reality show pe care o puteţi urmări sâmbăta , de la ora 22,00 şi este prezentată într-o manieră relaxată şi plină de umor de Doru Ivanov

 

Emisiunea “Kooperativa 2.0” este o cooperativă la televizor a bloggerilor. În fiecare sâmbătă, la TVH, timp de o oră , începând de la 15:00, revista vieţii după care ar fi cazul să… alergăm.

O mână de bloggeri, adică oameni care scriu cu două mâini, texte pe care le citim cu doi ochi, pe internet, despre mai multe subiecte decât degetele de la 20 de mâini.

Prezentator: Cristian China-Birta. Este blogger pe cristianchinabirta.ro şi antreprenor online.

 

5. Trecerea la formatul 16:9 şi pregătirea emisiei High Definition.

 

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

ALL MEDIA

VIRAL: Emil Boc cade in cap in emisiunea lui Andrei Gheorghe de la Antena 1

Published

on

Foto Credit: VIVA

Emisiunea lui Andrei Gheorghe de la Antena 1 cu Emil Boc cazand de pe platforma a fost cea mai viralizata emisiune a jurnalistului.

„Domnul Emil Boc… PD-ul… ia uite-l cum vine”, iar prezentarea se termina cu o sperietura groaznica a celor din platou: „Doamne, Dumnezeule… bagati repede publicitate”

 

 

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Jurnalistul Andrei Gheorghe a murit

Published

on

Primele concluzii ale medicilor legiști: Andrei Gheorghe avea probleme cardiace și suferise mai multe infarcte, anunta ziarul Libertatea!

Andrei Gheorghe s-a născut la 14 ianuarie 1962, la Lipetk, Rusia.

A absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine din cadrul Universităţii Bucureşti (secţia rusă-engleză), potrivit www.facebook.com, citat de Agerpres.

Şi-a început activitatea jurnalistică în 1991, ca reporter special la Radio Constanţa, unde a rămas până în 1993. A realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constanţa (1993-1996): ‘Videomania’, ‘Vineri 13’ şi ‘Midnight Killer’. Consacrarea i-a adus-o emisiunea de radio ’13-14′, realizată la Pro FM Bucureşti (1996-2002). La postul PRO TV a moderat şi emisiunea ‘Lanţul Slăbiciunilor’.

În 2002 şi 2003, a realizat, la Antena 1, emisiunea ‘Gheorghe’ şi a reluat emisiunea ’13-14′, mai întâi la Radio 21, şi apoi la Radio Total (2005-2006).

A avut un rol secundar în filmele ‘Amen’ (2002) al lui Costa Gavras, ‘Tinereţe fără tinereţe’ (2007) al lui Francis Ford Coppola şi a colaborat cu trupa de hip hop ‘Paraziţii’ pentru albumul ‘Irefutabil’. A mai realizat un scurtmetraj în 2008, numit ‘Dubla personalitate’.

În 2006, a publicat volumul ‘Midnight Killer – Banalitatea s-a născut la oraş’, însoţit de un CD audio în colecţia ‘Ego Publicistica’ de la Editura Polirom.

În 2004, a devenit consilier media şi realizator de emisiuni (‘Politică, frate!’ şi ‘Am o ştire pentru tine!’) la Realitatea TV, post cu care a încheiat colaborarea în mai 2008. Andrei Gheorghe a fost iniţial suspendat de conducerea postului Realitatea TV, la 18 mai 2008, în urma unui incident în care realizatorul TV a fost filmat având o altercaţie cu agenţii de circulaţie care îl opriseră în trafic.

A scris la ‘Academia Caţavencu’ şi în ghidul ’24-FUN’. În afară de realizarea de emisiuni radio şi TV, a deţinut funcţii de conducere la posturile unde a lucrat: director de programe la Radio Sky Constanţa şi Pro FM Bucureşti, director de programe al trustului Media Pro, consilier în probleme de marketing la Antena 1 Bucureşti. La 16 martie 2009, a revenit în trustul Realitatea-Caţavencu, unde a fost realizatorul emisiunii ‘Cu Gheorghe şi Mihaiu’ de la Radio Guerilla. Din septembrie 2009, timp de trei luni, a fost moderatorul unui reality show românesc difuzat la postul TV Kanal D: ‘Rătăciţi în Panama’.

La 4 ianuarie 2010, Andrei Gheorghe a preluat funcţia de consilier al ministrului Finanţelor, Sebastian Vlădescu, fiind responsabil cu coordonarea Departamentului de Comunicare. A ocupat acest post până la 26 februarie 2010, când Ministerul Finanţelor a încetat relaţiile contractuale cu acesta.

A realizat emisiunea ‘Clubul de poker’ la postul Prima TV în România (septembrie – decembrie 2010) şi ‘Salutare Naţiune’ pe canalul Prime în Republica Moldova (Chişinău) (2010-2011). În cursul anului 2012, a realizat emisiunea-interviu ‘Oameni şi oameni’ la postul The Money Channel.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Cazacii Rusiei, coregrafie speciala pentru Romania

“Lucram la el din noiembrie anul trecut. Nu am mai facut asta pentru niciun show din nicio tara unde am fost”

Published

on

Cazacii Rusiei, cea mai buna companie de dans rusesc din lume, va avea 3 spectacole in Romania: Iasi (23 martie 2018, Opera Nationala), Constanta (25 martie 2018, Casa de Cultura a Sindicatelor) si Bucuresti (26 martie 2018, Sala Palatului).

In show-ul de 2 ore trupa s-a decis sa includa o SURPRIZA pentru publicul de la noi din tara: un moment creat special pentru romani.

“Timp de 2 ore, Russian Cossack State Dance Company spune pe scena fascinanta poveste a cazacilor cu ajutorul muzicii live in interpretarea instrumentala si vocala a orchestrei, prin coregrafia care combina elementele de gimnastica, de acrobatie, balet cu dansul clasic si cel modern. Insa, am decis sa pregatim si sa inseram in show un moment unic, destinat prietenilor nostri romani. Nu vreau sa va dau detalii, pentru ca am ruina surpriza. Tot ce pot sa va spun este ca lucram la el din noiembrie anul trecut si ca nu am mai facut asta pentru niciun show din nicio tara unde am fost. Vor fi 2 ore uluitoare pe care nu le veti uita prea curand”, spune coregraful trupei.

 

Russian Cossack State Dance Company din Moscova 

Dupa turnee pe toate continentele si dupa ce au ridicat in picioare sali si stadioane in America, Marea Britanie, Germania, Grecia, Danemarca, Spania, Italia, Canada, China, Coreea, Portugalia, Franta, Cehia, Norvegia, Elvetia, Scotia, etc., Ansamblul din Moscova aduce un spectacol ce poate fi numit Enciclopedia vietii cazace. In repertoriul lor sunt mai mult de 20 de dansuri, 50 de cantece si 10 compozitii instrumentale. Renumiti pentru forta atletica de pe scena, Cazacii danseaza cu vigoare, cu stralucire si spontaneitate si o fac la fel de natural precum respira. Fiecare scena este un compozit complex, bazat pe elementele istoriei cazacilor, pe folclor, pe costume, pe butaforie precum sabiile cazacilor (saska) sau tunuri, totul sub bagheta Artistului Emerit, directorul artistic si fondatorul Companiei de Dans, Leonid Milovanov.

Biletele se pot achizitiona Online: Eventim, Bilete.ro, Bilet.ro, Iabilet.ro, Blt.ro Myticket.ro si in reteaua magazinelor partenere, la casa de bilete a Salii Palatului, la casa de bilete ale Casei de cultura a sindicatelor din Constanta, la casa de bilete a Operei din Iasi.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending