HomeLIFE STYLETVR 1 ISI SCHIMBA GRILA DE PROGRAME

TVR 1 ISI SCHIMBA GRILA DE PROGRAME

Din 29 martie, TVR 1 va lansa noua grilă de programe, în care şi-a făcut loc şi seria Tinei Fey, laureată de două ori cu Emmy pentru Cea mai bună comedie.
De luni până duminică, pe tronsonul 21.00-23.00, canalul unu al postului public a programat emisiuni de divertisment, talk show-uri şi filme, printre care “Regele Arthur”, “Mumia I”, “Oliver Twist” sau “Starsky şi Hutch”.
Distributia serialului 30 Rock

Surpriza cea mai importantă a grilei este, însă, premiera serialului ,, 30 Rock ’’ , unul dintre cele mai în vogă serii de comedie ale momentului, premiat cu Emmy şi Globul de Aur. Astfel, începând cu 30 martie, în fiecare luni, de la ora 23.15, TVR 1 va difuza serialul creat şi jucat de Tina Fey .

Difuzat de NBC, serialul şi-a luat numele după adresa unde se află studiourile NBC – GE Building, 30 Rockefeller Plaza.

Ajuns la al treilea sezon în SUA, fratele uitat al lui „Studio 60’’, după cum îl porecleşte „New York Times”, ,,30 Rock’’ a câştigat Emmy-ul pentru Cea mai bună comedie şi în 2007, şi în 2008, în faţa unor titluri ca “The Office” şi „Betty cea urâtă din New York”.

Lista de seriale este completată de “Dr. House” (joi, ora 23.00) şi “CSI: Crime şi investigaţii” (vineri, 23.00).

Tronsonul include, de asemenea, programele de cultură ale postului: “Nocturne”, “Profesioniştii” şi “Garantat 100%”.
Postul public va difuza şi sezonul din 2009 al Formulei 1, începând cu 28/29 martie. Miki Alexandrescu va comenta în direct de la Melbourne calificările şi prima cursă, cea din Australia.

O altă schimbare în program o constituie mutarea principalului buletin informativ al zilei de la ora 20.00, care va fi difuzat într-un nou format. Totodată, o sinteză a celor mai importante ştiri ale zilei va fi difuzată la ora 24.00.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns