HomeLIFE STYLETVR 1, lider de audienţă cu meciul giganţilor din UEFA Champions League

TVR 1, lider de audienţă cu meciul giganţilor din UEFA Champions League

Partida dintre Real Madrid şi A.C. Milan din UEFA Champions League a fost cel mai urmărit program de miercuri seară, aducând postul TVR 1, din nou, în postura de lider absolut de audienţă pe toate targeturile: naţional, urban şi comercial.Astfel, pe intervalul 21.45 – 23.37, TVR 1 a înregistrat la nivelul întregii ţări un număr mediu de 895.000 de telespectatori. Pe target naţional, cota de piaţă medie a fost de 11,8%, iar rating-ul mediu de 4,4%.

La nivel urban, pe acelaşi interval orar, TVR 1 a înregistrat o cotă de piaţă medie de 14,4% şi un rating mediu de 5,6%, în timp ce pentru target-ul comercial valorile medii au fost de 17,1% cota de piaţă şi 5,9% rating.

„Minutul de aur” al partidei a fost înregistrat la 23.36 când, la nivel naţional, peste 1,1 milioane de români urmăreau ultimele zeci de secunde ale meciului. În acel minut, cota de piaţă a TVR 1 era de 21% şi rating-ul de 5,8%.

TVR 1 a fost lider de piaţă pe toate targeturile: naţional, urban şi comercial nu numai pe perioada transmisiei partidei de fotbal, ci şi pe parcursul programului Fotbal UEFA Champions League – Rezumatele zilei, în intervalul 24.30 – 01.50. Pe target naţional, cota de piaţă medie a acestui program a fost de 13,5%, iar rating-ul mediu de 5,8%.

La nivel urban, pe acelaşi interval orar, TVR 1 a înregistrat o cotă de piaţă medie de 14% şi un rating mediu de 1,6%, în timp ce pentru target-ul comercial valorile medii au fost de 16,2% cota de piaţă şi 1,9% rating, valori cu mult mai mari decât ale celorlalte posturi tv.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns