HomeLIFE STYLETVR 1 lider de audienta la Cerbul de Aur ! Cu ochii pe cerb din prima zi de spectacol…

TVR 1 lider de audienta la Cerbul de Aur ! Cu ochii pe cerb din prima zi de spectacol…

Cerbul de aur a ţinut în faţa televizoarelor aproape 1 milion 300 de mii de telespectatori. Televiziunea Română a fost lider de audienţă, în faţa celorlalte posturi pe toată durata transmisiunii de la Braşov. Şi în luna august TVR a reuşit să se impună în faţa posturilor Pro TV, Antena 1, Prima TV sau Acasă Tv, având cea mai mare creştere de audienţă.
La Cerbul de Aur, melodiile vedetelor autohtone dar si concursul propriu zis au făcut ca audienţa televiziunii române să atingă şi chiar să depăşească 7 puncte de rating.
Până la finalul spectacolului TVR a rămas în topul preferinţelor telespectatorilor. Şi luna august a adus creşteri de audienţă pentru postul public.
Cota de piaţă medie pe zi a TVR 1 a crescut faţă de luna iulie de la 4,4% la 5,9% la nivel naţional şi de la 4,3% la 6,1% în mediul urban. Cele mai importante creşteri ale cotei medii de piaţă s-au înregistrat în intervalul de emisie 7.00 – 14.00. Saltul din august faţă de iulie a fost de peste 2 procente la nivel naţional şi de 3 procente la nivel urban.

Vârful de audienţă al lunii a fost înregistrat în 17 august la ora 15.55, când TVR 1 a înregistrat la nivel naţional şi urban valori ale cotei de piaţă mai mari decât cele ale Antena 1, PRO TV, Prima TV, Acasă şi Realitatea TV adunate la un loc!

TVR 1, cel mai urmărit post, joi, în a doua seară a Festivalului Cerbul de Aur
TVR 1 a fost lider de audienţă joi seară, în cea de-a doua zi a Festivalului Cerbul de Aur 2008, când Ştefan Bănică Jr. a susţinut un recital, informează un comunicat al postului naţional de televiziune.
            Recitalul lui Ştefan Bănică a plasat TVR 1 în poziţia de lider pe segmentul publicului urban.
            Concertul, care a durat aproape o oră şi jumătate şi a adunat aproximativ 4.000 de spectatori în Piaţa Sfatului din Braşov, a obţinut o cotă de piaţă de 12,5% la nivel urban şi 3,2% rating (364.000 de telespectatori).
            TVR 1 a fost lider de audienţă şi în seara de deschidere a Festivalului Cerbul de Aur 2008, în intervalul orar 20.10 – 00.28.

SUrsa: www.tvr.ro – www.gfk.ro- www.cerbuldeaur.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment
  • Bravo TVR1 si organizatorilor Cerbului de Aur

Lasă un răspuns