Connect with us

Emisiuni

TVR 1: Mari campioni ai României, în lumina reflectoarelor la Drumul spre glorie

Noi poveşti şi tot atâtea momente emoţionante, aşa cum au fost trăite de sportivii români la Jocurile Olimpice de la Atlanta din 1996, Sydney 2000 şi Atena 2004 ne prezintă Gabi Szabo şi Cosmin Cernat în ediţia Drumul spre glorie de duminică, 24 iulie, de la ora 21.15. Îi cunoaştem atunci pe sportivii de valoare ai Jocurilor amintite, le ascultăm poveştile şi le aplaudăm încă o dată performanţele. Drumul spre glorie se difuzează duminică de la ora 21.15, şi la TVR HD, precum şi online, pe TVR+

Published

on

Foto Credit: TVR

Gabriela Szabo, Camelia Potec, Monica Roşu, Constanţa Burcică, Mihai Covaliu, Marian Oprea vin în studioul TVR şi ne reamintesc performanţele româneşti la Jocurile Olimpice din 1996, 2000 şi 2004.

Noi poveşti şi tot atâtea momente emoţionante, aşa cum au fost trăite de sportivii români la Jocurile Olimpice de la Atlanta din 1996, Sydney 2000 şi Atena 2004 ne prezintă Gabi Szabo şi  Cosmin Cernat în ediţia Drumul spre glorie de duminică, 24 iulie, de la ora 21.15. Îi cunoaştem atunci pe sportivii de valoare ai Jocurilor amintite, le ascultăm poveştile şi le aplaudăm încă o dată performanţele. Drumul spre glorie se difuzează duminică de la ora 21.15, şi la TVR HD, precum şi online, pe TVR+.

La a patra ediţie a programului, pe covorul roşu din platoul Televiziunii Române păşesc, în lumina reflectoarelor, alţi mari campioni ai României: Mihai Covaliu, fost scrimer român, laureat cu aur la Jocurile Olimpice de la Sydney şi cu bronz la Jocurile Olimpice din 2008, dar şi campion mondial în 2005. I s-a spus D’Artagnan al României sau muschetarul de aur. În prezent, Mihai Covaliu este antrenor principal al CS Dinamo Bucureşti şi al lotului olimpic de sabie masculin al României, dar şi preşedintele Federaţiei Române de Scrimă; Monica Roşu – gimnastă dublu medaliată cu aur, la sărituri şi cu echipa la Jocurile Olimpice de la Atena 2004; Camelia Potec, înotătoarea care a câştigat medalia de aur la 200 m liber la Jocurile Olimpice de la Atena.

În decursul celor 20 de ani de activitate sportivă, Camelia Potec a cucerit peste 200 titluri naţionale şi a obţinut multiple recorduri. Pe 31 octombrie 2013, a devenit preşedinte al Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern (FRNPM), fiind cel mai tânăr preşedinte de federaţie din România; Constanţa Burcică – canotoare, triplu laureată cu aur la Jocurile Olimpice de la Atlanta, Sydney şi Atena; Marian Oprea – atletul român laureat cu argint la Jocurile Olimpice de la Atena. Şi pentru că este campioană olimpică, medaliată cu aur şi bronz la Sydney şi cu argint la Atlanta, în această ediţie, Gabriela Szabo trece din fotoliul de prezentator în cel de invitat, fiind intervievată, la Drumul spre glorie, de colegul ei, Cosmin Cernat.

De emoţii, amintiri, povestiri, zâmbete avem din nou parte la Drumul spre glorie, emisiunea fiind presărată cu imagini de arhivă, dar şi cu testimoniale ale jurnaliştilor Cristian Ţopescu, Alina Alexoi, Ovidiu Ioaniţoaia, Ion Ghiţulescu, ale sportivelor Andreea Răducan, Sandra Izbaşa, precum şi al cercetătorului ştiinţific Pierre de Hillerin.

Cea mai bună atletă a lumii şi cea mai bună sportivă a Europei – cum a fost desemnată Gabriela Szabo în 1999, alături de jurnalistul Cosmin Cernat, comentator tv pentru opt ediţii ale Jocurilor Olimpice, prezintă performanţele româneşti la ediţiile Jocurilor din 1956 până în prezent. Timp de cinci săptămâni, începând cu 3 iulie, cei doi străbat Drumul spre glorie, o emisiune care aduce în faţa telespectatorilor TVR 1 şi TVR HD, duminica, de la ora 21.15, mari glorii olimpice ale ţării noastre. Pasaje fabuloase, memorabile, din istoria Jocurilor Olimpice sunt readuse în memorie prin poveştile spuse chiar de protagoniştii lor.

Gabi Szabo si Cosmin Cernat, Drumul spre glorie, TVR 1

Gabi Szabo si Cosmin Cernat, Drumul spre glorie, TVR 1

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Emisiuni

Iulia Vântur și Monica Bârlădeanu sunt împreună la Ferma vedetelor

Published

on

Foto Credit: PRO TV

În această seară, de la ora 20:30, telespectatorii au parte de multe surprize la Ferma vedetelor. Iulia Vântur este invitata Monicăi Bârlădeanu la fermă și vine pentru a le da sfaturi concurenților, pentru a vedea ce au reușit să construiască și cum se descurcă ei în condițiile date.

Plină de energie și voie bună, Iulia se va juca cu fermierii, va cânta, dansa și nu va scăpa nici de interviurile de la Ferma TV, luate cu dibăcie de Cosmin Natanticu. Atmosfera din fermă va fi una de sărbătoare și distracția va fi în floare, cât timp va sta Iulia în fermă. „M-am bucurat foarte mult să vin la fermă și să văd cum sunt noii fermieri! Monica este o gazdă foarte bună și un real sprijin moral de care au mare nevoie. Am găsit acolo un peisaj de poveste, o atmosferă foarte frumoasă și ne-am distrat împreună! Au muncit mult și se vede cât suflet au pus în transformarea fermei!”, a declarat Iulia.

„Am auzit că Iulia era în țară și ne-am gândit s-o invităm să treacă pe la noi prin fermă ca să îi prezint noua generație de concurenți cu care mă mândresc. Momentul în care ne-am așezat noi, ieșencele, în capul mesei a fost emoționant și pentru noi două, dar și pentru fermieri, iar complicitatea noastră a fost destul de derutantă pentru cei de la masă. Îi spusesem Iuliei, înainte de intrare, că vedetele noastre au ajuns în acel punct în care presiunea psihică te poate face să cedezi. Îi mulțumesc Iuliei pentru generozitatea cu care i-a motivat perfect să-și depășească limitele și să meargă mai departe.”, a declarat Monica.

Monica Bârlădeanu va intra în casă și îi va aduna pe toți la masă pentru a citi scrisoarea lăsată de Andrei Duban și pentru a le spune cine va fi următorul fermier șef ce își va alege servitorii și va trimite încă o persoană la duel.

Cine va fi, dar mai ales cum se va comporta fermierul săptămânii cu colegii săi, de la ce vor izbucni noi tensiuni în fermă și cine vor fi cei vizați pentru a deveni servitori rămâne de văzut în această seară, de la 20:30, numai la PRO TV.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Cheloo, despre filmările la The Four – Cei 4: ”Cei care au plecat acasă au venit degeaba”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Aflat din nou în postura de jurat, Cheloo mărturisește că este foarte atras de formatul ”The Four – Cei 4”, emisiune care va avea premiera pe 31 martie, de la ora 20.00, la Antena 1.  

Considerat de fiecare dată un jurat extrem de sincer, Cheloo mărturisește că tocmai acest lucru îl atrage în show-ul ”The Four – Cei 4”. Iar faptul că toți concurenții sunt nume deja cunoscute pe piața muzicală din România, face ca miza să fie cu atât mai mare. ”Mi se pare foarte deștept formatul, mai rămâne doar ca challengerii să vină și să își dorească. Dacă vin de complezență, pleacă acasă. Ei nu sunt niște nimeni și trebuie să se comporte ca atare. Ei nu vin aici să dea cu o piatră în apă. Cei care au plecat acasă au venit degeaba. Au fost câteva cazuri în care am fi putut să le dăm ocazia să intre la duel, dar nu am văzut convingere în ochii lor, nu am văzut dorință! Au venit să cânte și atât! Îți mulțumim, e gratuit, ne bucurăm că ai venit, ne umplem timpul, dar dacă vrei să fii aici, trebuie să transmiți o stare și nouă și celor din sală”, spune Cheloo.

Fiecare dintre ”Cei 4” are o vastă experiență în muzică și nu este străin de scenele mari din România. Tocmai de aceea, jurații Antonia, Feli, Carla’s Dreams și Cheloo au decis că ei merită să ocupe scaunele rezervate pentru ”The Four – Cei 4”, însă în fiecare ediție aceștia trebuie să lupte pentru a-și păstra locul.

Macanache, cel care va urca pe scena ”The Four – Cei 4” în calitate de prezentator, le reamintește concurenților că în fiecare ediție lupta se dă pe loc, astfel că noua provocare a emisiunii va fi, întocmai ca în industria muzicală, ca cei aleși să își păstreze locul deja câștigat și să devină mai buni de la o săptămână la alta!

Astfel, începând cu data de 31 martie, de la ora 20.00, la Antena 1, Cei 4 vor fi pregătiți să lupte în fiecare ediție cu challengerii care vor încerca mai întâi să convingă juriul că merită să primească șansa de a se duela.

Fiecare challenger care obține toate cele patru voturi ale juriului poate alege un artist din Cei 4 să îl provoace la duel. Astfel, fiecare va interpreta o nouă piesă, iar de această dată, publicul din sală este cel care decide câștigătorul, votând prin intermediul aplicației ”The Four – Cei 4”.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

AICI EU SUNT VEDETA: Radu Sîrbu, de la O-Zone, se teme de fantome și ține mult la bibelourile din casă

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Joi, 22 martie, de la ora 20.00, la “Aici eu sunt vedeta”, Radu Sîrbu, component al trupei O-Zone, vine alături de fiica sa cea mijlocie, Eva (4 ani și jumătate), să le arate tuturor cât de bine se cunosc unul pe altul. Iar adorabila fetiță va spune diverse lucruri haioase despre celebrul său tată. 

O să mă aștept la surprize de la Eva, pentru că are o imaginație foarte bogată și, uneori, mă surprinde și pe mine cu ce zice”, mărturisește Radu.

Așadar, joia aceasta, micuța Eva va spune, printre altele, despre tati, că ține foarte mult la șosetele lui cu… pisicuțe și la bibelourile din casă, că pictează în timpul liber și că îi este frică de fantome.

Ce alte dezvăluiri va face micuța Eva, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 22 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Aici eu sunt vedeta”, prezentată de Cosmin Seleși.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending