Connect with us

Life Style

TVR 1, ProTv si Antena 1, lideri de audienta in Zilele de Pasti

Published

on

În weekendul de sărbătoare, PRO TV, televiziunea publică şi Antena 1 au înregistrat cele mai multe puncte de rating. În seara Vinerii Mari, PRO TV a fost lider de audienţă, TVR în ziua de dinaintea Paştelui (18 aprilie), iar în duminica Paştelui, Antena 1 a adunat cele mai multe puncte.dan-bitman-danutz-srl-tvr-1

În seara zilei de 18 aprilie, PRO TV a fost lider de audienţă, cu emisiunea “Dansez pentru tine” (20.30-0.47), ediţie urmărită, în medie, de peste un milion de telespectatori, potrivit unui comunicat al postului. Televiziunea din Pache Protopopescu a condus în clasament atât la nivelul întregii populaţii a României, cât şi pe întregul public din mediul urban şi pe cel comercial cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani. Minutul de aur al emisiunii s-a consemnat la 22.55, când două milioane de telespectatori erau pe PRO TV.

În ziua dinaintea Paştelui, TVR 1 a preluat ştafeta de lider, cu partea a doua a emisiunii “Ne vedem la TVRetro”, ediţia specială de Paşte. Programul “Ne vedem la TVRetro” a adunat – în intervalul orar 16.15-17.20 – 1,7 puncte de rating şi 8,2% cotă de piaţă, respectiv o medie de 340.000 de telespectatori din întreaga ţară. Pentru mediul urban, ratingul emisiunii a fost de 2,4% (cotă de piaţă 9,8% şi 274.000 de telespectatori). Tot la TVR 1 si ediatia speciala a emisiuni Tezaur Folclori,  a fost vizionata in medie de 1,1 milioane de telespectatori cu o audienta de 10,1 puncte rating la nivelul urban .

În ziua de Paşte (19 aprilie), Dan Bittman a clasat din nou principalul canal TVR în poziţia de lider de audienţă cu ediţia specială de Paşte “Dănutz SRL”. În medie, 722.000 de telespectatori din întreaga ţară au urmărit emisiunea între orele 17.09 şi 19.15 (3,6% rating şi 12,4% cotă de piaţă), respectiv 464.000 de persoane din mediul urban (TVR 1 înregistrând 4% rating şi 12,7% cotă de piaţă).

La Antena 1, patru producţii au fost, în duminica Paştelui, lider de audienţă, se arată într-un comunicat al postului. După-amiază, Mihaela Rădulescu şi “Duminica în familie” au fost alegerea a 397.000 de telespectatori, emisiunea având, în medie, 3,4% rating. Duetul dintre Autentic şi Mirabela Dauer, sărbătorita ediţiei, de la ora 16.41, a înregistrat vârful de audienţă, 5,9% rating, echivalentul a 685.000 de telespectatori.
Seara, în prime time, două producţii majore au fost lider de audienţă. “Divertis Mall” a fost urmărită, în medie, de 1.205.000 de români (10,5% rating, 23,7% share). Minutul de aur al show-ului “Divertis Mall” a fost înregistrat la ora 21.29, când la Antena 1 se uitau 1.679.000 de telespectatori (14,6% rating). “Divertis Mall şi prietenii” a ţinut în faţa televizoarelor aproximativ 1.066.000 de români (9,2% rating).

OTV l-a difuzat pe Gigi Becali

OTV, televiziunea lui Dan Diaconescu, a “mizat” şi în seara de Paşte pe Gigi Becali, difuzând o serie de secvenţe cu omul de afaceri, fără însă a menţiona că respectivele “momente” erau înregistrări vechi, unele dintre ele chiar de acum doi ani. Astfel, în partea de sus a ecranului era titrat “Urmăriţi filmul complet al eliberării lui Gigi Becali”, publicul fiind invitat ca în toate transmisiile în direct să trimită SMS-uri, însă Becali vorbea despre emisiunea “Zece pentru România” din 2007

loading...

Lasa un comentariu aici!

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Click to comment

Lasă un răspuns

Life Style

Ce spune celebra actriță din serialul turcesc “A doua șansă”, Özge Özberk, despre experiența trăită pe platourile de filmare

Published

on

Foto Credit: HAPPY CHANNEL

Özge Özberk, frumoasa protagonistă din “A doua șansă” – serial difuzat în exclusivitate de luni până joi, de la ora 19.00, la Happy Channel, mărturisește că a existat o colaborare foarte bună între ea și ceilalți actori pe platourile de filmare pentru serialul turcesc. Despre Kutsi, actorul care joacă personajul masculin principal, aceasta a avut numai cuvinte de laudă.

În vârstă de 42 de ani, îndrăgita actriță din Turcia – Özge Özberk poate fi urmărită într-o poveste emoționantă, pe care postul de televiziune Happy Channel o aduce în exclusivitate în fața publicului român. Özge este Deniz Öztuna, o femeie care se luptă pentru a obține “A doua șansă”. Unul dintre actorii cu care Özge a făcut echipă pe platourile de filmare este Kutsi, actorul fiind cel care îl interpretează pe Mirat, protagonistul poveștii.

Actrița este de părere că distribuția aleasă a jucat un rol esențial în succesul producției, realizate în urmă cu doi ani în Turcia.  “Kutsi este făcut pentru rolul lui Mirat. Gândirea, modul în care privește viața, generozitatea, toate aceste trăsături se suprapun exact cu personalitatea lui Mirat. Unul dintre lucrurile importante pentru ca un proiect să aibă succes este o distribuție bună. A existat o potrivire foarte bună și cu ceilalți actori, nu numai cu Kutsi.”, a declarat Özge Özberk în cadrul unui interviu pentru site-ul milliyet.com.

“A doua șansă”, serialul care poate fi văzut de luni până joi, între orele 19.00-21.00, la Happy Channel, aduce în centrul atenției personajele Deniz Öztuna și Mirat. Aflată într-o situație disperată, după ce soțul ei dispare fără nici o urmă, Deniz trebuie să găsească curajul și forțele necesare pentru a avea grijă de cei doi copii, dar și de tatăl ei bătrân. Lucrurile se schimbă pentru ea în momentul în care îl întâlnește pe Mirat.

 

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Life Style

Dorian Popa, mărturisire sinceră la ”Stăpânii vedetelor”, Antena Stars: ”Îmi doresc copii, dar mi-e frică”

Published

on

Foto Credit: ANTENA STARS

Dorian Popa, unul dintre cei în vogă cântăreți ai momentului, este gazdă pentru Andra Trandaș și cățelul ei Billy în prima ediție a emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, difuzată sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.

Dorian Popa este un mare iubitor de animale și este stăpânul a doi motani plini de personalitate. Deși pisicile și câinii nu-s nici pe departe cei mai buni perieteni, artistul a acceptat ca Andra și Billy să vină în garsoniera lui, unde au vorbit pe larg despre animalele de companie, despre iubire și familie.

Cu această ocazie, Dorian a mărturisit că propria experiență de viață l-a marcat și își dorește foarte mult să-și întemeieze o familie frumoasă și puternică.

”Eu am crescut într-o familie care, pe parcurs, s-a destrămat și, în timpul maturizării mele, am simțit nevoia de familie întreagă. Nu mi-aș fi dorit neapărat susținere financiară sau chestii de genul ăsta, dar mi-a plăcut mereu ideea de familie întreagă.  Îmi doresc copii, dar mi-e frică. Am doar 29 de ani, abia îmi construiesc casa,  nu mă simt pregătit. Vreau să-mi întemeiez o familie a mea când voi fi sută la sută sigur. Eu cred că trebuie ca o familie să rămână unită până la sfârșit. Și cred cu tărie că un copil trebuie să se bucure de o familie întreagă”, spune Dorian Popa.

Despre cum percepe singurătatea, despre felul cum a fost crescut, dar și despre dragostea lui pentru animale, Dorian Popa vorbește în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Life Style

Delia încearcă să îi găsească soţie lui Mihai Bendeac la ”iUmor”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Intrigată de sfaturile date de membrii unei trupe de teatru dintr-un sat din Bistrița-Năsăud, Delia încearcă, duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, să afle cum i-ar putea găsi pereche colegului său Mihai Bendeac.

Trei membri ai trupei de teatru Dor Someșean, formată numai din pensionari, au reușit să îi intrige și să îi amuze pe jurații ”iUmor”. Îmbrăcați mereu în haine tradiționale, aceștia participă la festivaluri și au primit mai multe premii, astfel că și-au încercat norocul și la ”iUmor”, spunând că ei se bucură să facă oamenii să râdă. Sceneta legată de problemele matrimoniale ale unui tânăr cuplu de la țară i-a cucerit pe cei trei jurați, astfel că Delia a ținut la final să le ceală sfatul în ale amorului. ”Vă văd înțelepți, trecuți prin toate, aveți un sfat pentru Mihai, el nu își găsește soțioară?”, a întrebat jurata.

Care a fost soluția găsită, telespectatorii pot afla duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, în cea de-a cincea ediție ”iUmor” din acest sezon.

La finalul fiecărei reprezentații, cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending