HomeLIFE STYLESassu: TVR 3 este cel mai important proiect al SRTV

Sassu: TVR 3 este cel mai important proiect al SRTV

Tvr 3 este cel mai important proiect al Televiziunii Romane dupa lansarea TVR Cultural, a declarat Alexandru Sassu, PDG (presedinte- director general) al TVR, intr-o conferinta de presa.

Noul post al Televiziunii Romane se lanseaza maine la ora 20. Sassu a spus ca TVR 3 este un proiect la care s-a muncit foarte mult iar resursele pentru acest canal vor fi aceleasi de care dispune televiziunea publica. TVR 3 este o televiziune generalista care reflecta zona regionala a tarii .

TVR 3 va emite 24 din 24 emisiunii produse de studiourile teritoriale din tara : Craiova, Timisoara, Cluj, Iasi si Targu Mures. Astazi la conferinta de presa au fost prezentii directorii studiourilor teritoriale TVR dar si coorodonatorul proiectului TVR 3 care se vrea o premiera in romania.

PDG al TVR, Alexandru Sassu a mentionat ca si televiziunea franceza are un canal care reflecta problemele si evenimetele comunitatii regionale care este iubit de public , deoarece evidentiaza si provinicia, a explicat Sassu .

TVR 3 va emite incepand cu data de 10 octombrie de la ora  20 . Transmisiunea v-a incepe cu un filmulet de promovare a studiourilor teritoriale apoi va difuza in direct emisiunea O data-n viata, preluare de la TVR 1

[starrating template_id=4 rows=20 column=’votes’ rating_stars=’starscape’ rating_size=’24’ review_stars=’pumpkin’ review_size=’24’ rating_thumb_size=’24’]Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns