HomeALL MEDIATVR a lansat un program de stiri exclusiv pentru Republica Moldova

TVR a lansat un program de stiri exclusiv pentru Republica Moldova

TVR a lansat sambata, Telejurnal Moldova, un program de ştiri dedicat exclusiv telespectatorilor din Republica Moldova, emisiunea având un conţinut generalist şi va cuprinde informaţii din România şi din Republica Moldova, relevante pentru telespectatorii moldoveni, noteaza Mediafax

Potrivit unui comunicat, emisiunea îşi propune să aducă informaţii utile şi să creeze o deschidere a publicului din ţara vecină spre problematica Uniunii Europene (UE), în contextul semnării, în cursul acestui an, a Acordului de asociere Republica Moldova – UE. Publicul moldovean va putea afla informaţii despre sistemul de funcţionare a UE, beneficiile aderării, drepturile cetăţenilor europeni şi se va putea familiariza cu termenii specifici.

O echipă a Ştirilor TVR se află deja în Republica Moldova, urmând să participe la realizarea Telejurnalui, alături de jurnaliştii TVR de la Bucureşti şi de corespondenţii TVR din marile capitale ale Europei. Jurnalul va fi prezentat alternativ de gazdele cunoscute ale emisiunilor de ştiri ale Televiziunii Române: Ligia Munteanu şi Dorina Florea.

Primele ediţii ale Telejurnalului Moldova au fost difuzate sâmbătă şi duminică, de la ora 19.00. Programul de ştiri va fi transmis apoi în fiecare săptămână de luni până vineri, de la aceeaşi oră. Jurnalul va fi difuzat pe canalul TVR – grila dedicată Republicii Moldova.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns