HomeLIFE STYLETVR a lansat un site special dedicat meciurilor din UEFA Champions League

TVR a lansat un site special dedicat meciurilor din UEFA Champions League

Din această săptămână, microbiştii români din întreaga lume pot fi la curent cu noutăţile legate de competiţia UEFA Champions League pe site-ul special al TVR. Rezultatele şi clasamentul sunt la un click distanţă accesând adresa www.tvr.ro/lc.

Aici publicul larg poate găsi toate transmisiunile live ale meciurilor, cronica partidelor şi arhiva acestora, declaraţii ale jucătorilor români, informaţii de ultimă oră şi absolut toate ştirile produse de Televiziunea Română, pe acest subiect.

Marţea şi miercurea, când vor fi partide, pe site-ul TVR vor fi transmise în direct meciurile şi studiourile premergatoare acestora, cu geoprotecţia cerută de UEFA. În plus, în fiecare joi noaptea, la ora 00.00, pe site vor fi publicate cele mai importante faze video din meciurile de peste săptămână, acest embargou de timp fiind impus de UEFA.

Site-ul dedicat sezonului 2009-2010 al UEFA Champions League completează întregul pachet de transmisiuni şi programe speciale oferite de Televiziunea Română de la această competiţie şi, în acelaşi timp, continuă tradiţia TVR de a avea pentru fiecare eveniment sportiv de anvergură un site special care să ofere fanilor toate informaţiile necesare, într-un fel de vitrină sportivă.

Interesul românilor pentru UEFA Champions League a fost demonstrat şi de numărul mare de accesări din ultima vreme care au făcut ca site-ul Televiziunii Române să urce cinci poziţii în clasamentul mass-media de pe trafic.ro şi să conducă, timp de două săptămâni, în topul celor mai mari creşteri de vizitatori.

www.tvr.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns