Connect with us

Emisiuni

TVR aduce ştiri pentru toată familia: Ora de business, Telejurnal şi Prim plan într-o nouă prezentare, in premiera la TVR 1

Published

on

Televiziunea Română îşi consolidează tronsonul de prime time, oferind telespectatorilor dornici să afle tot ce s-a întâmplat important în ţară şi în lume programe informative şi de analiză de interes pentru toţi românii. Luni, 22 octombrie, programul serii de la TVR 1 a început în forţă, cu analizele economico-financiare realizate de Moise Guran la Ora de ştiri, urmate de noulTelejurnal, prezentat de Mihai Constantin şi Ligia Munteanu, iar de la ora 21.00 Mihai Rădulescu a avut invitaţi de seamă la Prim plan. 
Odată cu mutarea pe TVR 1, emisiunea Ora de business continuă să vină cu „ştiri care să vă intereseze cu adevărat”, a promis Moise Guran în ediţia din 22 octombrieRealizatorul a venit cu cele mai noi informaţii şi analize economice, prezentate, ca de obicei, într-o manieră relaxată, pe înţelesul tuturor, cu un umor fin. De altfel, într-un sondaj realizat de Moise Guran pe site-ul biziday.ro, majoritatea respondenţilor au salutat schimbarea emisiunii pe TVR 1.
Cele mai importante evenimente din ţară şi din afara graniţelor sunt prezentate, de acum, de la ora 20.00, într-un program de ştiri pentru întreaga familie. Telejurnalul de la TVR 1 a revenit la ora care l-a consacrat, într-un decor nou, cu o nouă grafică şi o formulă de prezentare în doi: Mihai Constantin şi Ligia Munteanu. Românii s-au arătat interesaţi de noutăţileTelejurnalului, care a înregistrat o audienţă dublă faţă de Jurnalul TVR de la 7 fără 7, difuzat luni, 15 octombrie (626.000 de telespectatori au urmărit luni seară principala emisiune informativă de la TVR 1, faţă de 308.000 de telespectatori, la nivel naţional, care s-au uitat la Jurnalul TVR de lunea trecută).
După ce a dezbătut la Prim plan, alături de preşedintele PNL Crin Antonescu, situaţia politică actuală şi schimbările din PNL, Mihai Rădulescu i-a avut ca invitaţi în studio, în partea a doua a emisiunii, pe unii dintre cei care au scris istorie în redacţia de ştiri a Televiziunii Române. Cei 46 de ani trecuţi de la prima ediţie a Telejurnalului au fost aniversaţi alături de crainicii Nicolae Melinescu, Ilie Ciurescu, Mircea Radu, Andreea Marin Bănică şi Irina Radu, oameni de televiziune care au fost sau sunt încă implicaţi în realizarea Telejurnalului. Au fost depănate amintiri, s-au revăzut secvenţe din vechile Telejurnale, s-au făcut comparaţii cu ceea ce există azi, dar, cel mai importat, toţi cei prezenţi au fost de acord că Telejurnalul TVR trebuie să îşi consolideze atuul pe care şi l-a câştigat în atâţia ani, acela de a fi un program credibil şi obiectiv.
 
Toate acest programe pot fi urmărite şi online, pe platforma www.tvrplus.ro.
 

Lasa un comentariu aici!

1 Comment

1 Comment

  1. Alexander Rackozy Gitenstein

    25 august 2013 at 21:32

    Vis a vis de optimism e cred o calitate a oamenilor din spatiul Carpato-Danubian-Pontic.Sa fi la confluenta mariilor imperii si a occidentului cu orientul si sa ajungi sa protejezi Europa de popoarele musulmane cu siguranta trebuie sa fi mai mult decat optimist.Raportat la numarul de locuitori sa ai in fiecare an tineri care ajung la cele mai renumite universitati din lume,sportivi care exceleaza la toate cluburiile sportive europeene si de catva anii sa fii reprezentat ca natiie in toate topuriile muzicale,mi se pare ca sunt motive intemeiate ca romanii sa fie optimisti.Trebuie doar sa vezi partea buna a lucrurilor care s-au intamplat in Romania dupa 1989 si ar fi destule motive sa fi optimist.In Romania sa construit una din cele mai bune infrastructuri rutiere din lume si inca se continua dezvoltarea ei.Credeti-ma ca absolut totul merge in directia ceea buna pentru ca exista oamenii care sunt extraordinar de bine pregatiti de scoala romaneasca.Romanii si Romania are toate motivele sa fie optimista vis a vis de viitorul ei.Prin inspiratie si optimism a ajuns Romania granita de est a NATO si membra a UE.Poate ar trebui sa va uitati in oglinda si sa va priviti cu alti ochi si sa va dati seama de valoarea Romaniei si de cat de binecuvintati sunteti cu tot ce va ofera acest pamant sacru.Cred ca e ceea mai paradoxala tara insasi prin faptul ca au invins absolut pe toti invadatorii,in ciuda faptului ca erau numeric depasiti.Optimism,inspiratie,improvizatie,imaginatie,geniu asta e perceptia mea despre ROMANIA.

Lasă un răspuns

Emisiuni

Andrei Ștefănescu va prezenta alături de Nasrin Ameri matinalul de weekend la Antena Stars

Published

on

Foto Credit: ANTENA STARS

Începând de sâmbătă, 3 martie, Andrei Ștefănescu  se va alătura familiei Antena Stars și va prezenta emisiunea ”Star Matinal” alături de Nasrin Ameri și de asistenta Roxana Nicolae.

Andrei  mărturisește că are emoții, dar este și foarte bucuros că va face parte din echipa matinală de weekend de la Antena Stars.

”Dorința de a face o emisiune live a fost una foarte mare, mi se pare un bun exercițiu, un pas înainte în carieră. Nu este ușor să fii în direct, pentru că trebuie să fii natural, spontan, dar în același timp să ai și grijă ce spui. Mă bucur foarte mult să fac parte din familia Antena Stars, eu simt de mult timp că fac parte din această familie.

Am fost foarte bucuros pentru că am simțit că oamenii au încredere în mine că pot face o treabă bună. Am fost și prudent pentru că un matinal de weekend este o mare responsabilitate, mai ales pentru noi, artiștii care avem multe evenimente la sfârșit de săptămână”, spune Andrei Ștefănescu.

În noua formulă, echipa ”Star Matinal” îi va aștepta pe telespectatori în fiecare weekend, de la ora 9.00, ca de obicei, cu o mulțime de surprize și exclusivități, numai la Antena Stars.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Un concurent va reuși imposibilul la ”iUmor” și va smulge o reacție neașteptată de la Cheloo

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Reacție în premieră pentru juratul iUmor care unora dintre concurenți le dă emoții.

Duminică seara, de la ora 20.00, la Antena 1, în prima ediție din cel de-al cincilea sezon”, un concurent va reuși să îl facă pe Cheloo să râdă cu lacrimi! 

Dacă unii concurenți își fac curaj înainte de a intra pe scena ”iUmor” și de a-și prezenta numărul înaintea celor trei jurați, duminică, de la ora 20.00, unul dintre aceștia va reuși o performanță în premieră. Numărul prezentat va stârni hohote de râs și ropote de aplauze, iar Cheloo va râde până la lacrimi. ” E numărul meu preferat, nu sunteți primii care călătoriți jumătate de planetă pentru a veni aici, dar pentru mine sunteți numărul 1!”, va mărturisi Cheloo încântat.

Delia va fi și ea uimită de ceea ce va vedea. ”Ideilea acestea cred că îți vin când nu ai probleme. Cred că ei au o viață frumoasă! Să îți vină inspirația pe frecvența asta, trebuie să fii un om fericit!”, va concluziona jurata.

Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România revine duminica aceasta, 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1. Anul acesta, aspiranții la marele premiu „iUmor” au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, inedite și pentru jurați, dar și pentru telespectatorii care vor urmări și vor vota prestațiile din sezonul cu numărul cinci, începând din 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cei trei câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea) și Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea).

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Din Venezuela la ”iUmor” pentru că e îndrăgostit de Delia: ”Sunt înnebunit după ea”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Surpriză în prima ediție iUmor” din cel de-al cincilea sezon, duminică de la ora 20.00, la Antena 1! Un concurent va mărturisi că a bătut drumul tocmai din Venezuela cu un motiv ascuns.

Mai exact, artistul în vârstă de 30 de ani va mărturisi duminică, de la ora 20.00, că este complet îndrăgostit de Delia! ”N-ai idee cât timp mi-a luat să ajung aici, să o caut pe Delia. Am venit pentru ea, sunt înnebunit după ea. Cu părul ei blond, ochii senini, curbele ei… Sunt nerăbdător să o văd! Sunt mort după Delia, mai mult decât după oricare alta și e prima datã când spun asta.  Voi face specialitatea mea, voi face numărul cu drag fetei mele preferate. Apoi o să am un final fericit. Va fi o surpriză!”, promite artistul din Venezuela.

Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România revine duminica aceasta, 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1. Anul acesta, aspiranții la marele premiu „iUmor” au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, inedite și pentru jurați, dar și pentru telespectatorii care vor urmări și vor vota prestațiile din sezonul cu numărul cinci, începând din 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cei trei câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea) și Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea).

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending