HomeALL MEDIATVR îi invită pe Ponta şi Iohannis să participe la una sau mai multe dezbateri electorale. Care este soluţia propusă pentru moderare

TVR îi invită pe Ponta şi Iohannis să participe la una sau mai multe dezbateri electorale. Care este soluţia propusă pentru moderare

Televiziunea Română a lansat, luni dimineaţă, propunerea organizării uneia sau a mai multor dezbateri electorale între candidaţii rămaşi în cursa prezidenţială, Victor Ponta şi Klaus Iohannis, care ar putea avea mai mulţi moderatori reprezentând TVR, Antena 3, B1 TV, România TV şi Realitatea TV, scrie Mediafax.

 

TVR a transmis celor doi candidaţi, Victor Ponta şi Klaus Iohannis, invitaţia de a participa luni, de la ora 14.00, la sediul Televiziunii Române, la o primă întâlnire în vederea discutării propunerii lansate, potrivit unui comunicat de presa.

În invitaţiile adresate lui Victor Ponta şi Klaus Iohannis, Stelian Tănase, preşedintele-director general al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), le supune atenţiei celor doi candidaţi rămaşi în cursa prezidenţială posibilitatea organizării uneia sau mai multor dezbateri între aceştia, pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

Stelian Tănase spune în invitaţiile adresate lui Ponta şi Iohannis că „televiziunea publică este singura televiziune care acoperă tot teritoriul României, conform datelor de la SNR (Societatea Naţională de Radiocomunicaţii, n.r.), precum şi zonele în care se află comunităţi de români din afara graniţelor”. „Audienţele programelor noastre electorale au fost ridicate, potrivit informaţiilor Kantar Media. Televiziunea Română nu a fost sancţionată de CNA în această campanie, dovadă a corectitudinii şi neutralităţii TVR faţă de toţi candidaţii”, mai spune Stelian Tănase.

Foto Credit: psnews.ro 

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns