HomeLIFE STYLETVR International, premiat la Hot Bird TV Awards

TVR International, premiat la Hot Bird TV Awards

TVR International a obtinut premiul categoriei National Window, pentru reportajul „Italieni versus rromi”, realizat de Aurelia Tescaru, la festivalul international Hot Bird TV Awards.
tvr-new1
Festivalul a avut loc pe 14 noiembrie la Venetia, potrivit unui comunicat al TVR, remis Ziare.com.
Acesta este unul dintre cele mai importante festivaluri de televiziune la care au participat in jur de 130 de canale tv. TVR International a ales sa mearga cu un reportaj despre cum s-au adaptat romii plecati din Romania in Italia.

„TVR International a acordat o atentie deosebita relatiei cu Italia, deoarece in 2008 rromii din Peninsula au fost in centrul unor evenimente neplacute, care au pus la incercare viata romanilor in Italia. Iar faptul ca am obtinut acest premiu chiar in Italia, la Scuola Grande di San Giovanni Evangelista, ne face sa credem ca implicarea TVR International in relatia Romania – Italia a fost apreciata la cel mai inalt nivel„, declara Beatrice Comanescu, directorul postului TVR International.

In acest an, juriul, format din jurnalisti si experti din media, a avut de analizat materiale de la 131 de televiziuni, din 17 tari. La Hot Bird TV Awards se acorda premii pentru 11 categorii, precum film, documentare, cultura, copiii, sport etc. la care au fost nominalizate 38 de televiziuni, in 13 limbi.

La categoria National Window au fost inscrise materiale de la zece televiziuni, insa doar trei au ajuns sa fie nominalizate, cele de la TVR International, Antenna Europe (Grecia) si JSTV 1&2 (Marea Britanie), premiul revenind Televiziunii Romane.
www.tvr.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns