HomeALL MEDIATVR nu va difuza turul barajului de calificare la Mondiale dintre Romania si Grecia. Vezi cine il va transmite!

TVR nu va difuza turul barajului de calificare la Mondiale dintre Romania si Grecia. Vezi cine il va transmite!

Ada Meseşan, membru CA, acuză conducerea postului public că nu a respectat procedurile legale pentru televizarea manşei tur cu Grecia: ”Vor să toace o sumă uriaşă pentru satisfacerea intereselor personale!”, scrie GSP.

Consiliul de Administraţie al TVR a respins cererea conducerii executive de a achiziţiona drepturile de televizare pentru Grecia-România, turul play-off-ului pentru CM 2014 din 15 noiembrie. Motivul: suma vehiculată de directorul general Claudiu Săftoiu e exagerat de mare.

Ada Meseşan, membru CA, îl acuză pe Săftoiu că vrea să cumpere drepturile cu 270.000 de euro: „Scopul e să toace o sumă uriaşa pentru interese personale sau de grup”, a declarat Meseşan pentru Mediafax.

TVR nu se mai califică astfel în competiţia achiziţiei drepturilor de difuzare a partidei. Cel mai probabil, trustul Intact va achiziţiona în aceste condiţii drepturile de televizare, Antena 1 fiind postul care transmite şi returul, din 19 noiembrie.

„Ştiu că trustul a făcut o ofertă pentru televizarea partidei de la Atena, dar situaţia e încă în aer. Pînă mîine însă vom afla deznodămîntul: e nevoie de o perioadă de timp rezonabilă pentru promovarea evenimentului” (Costin Deşliu, redactor-şef GSP TV)

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comments
  • „e nevoie de o perioadă de timp rezonabilă pentru promovarea evenimentului”… Promovare pentru ce? Pentru cine? Producerea unui spot in care sa se AUTO-promoveze grupul de presa ca ne „ofera” un eveniment sportiv? Inducerea unei isterii tipice celor doua grupuri mari de media? Pentru ce „o perioada de timp rezonabila”? Suporterii, iubitorii de fotbal, „fraierii” care asteapta evenimentul, nu vor si nu doresc decit sa vada meciul. „EI” vor „interval de timp” pentru a-si asigura la ora respectiva doar o cit mai mare cota de piata. Si implicit o galeata de euro pentru reclamele din timpul afectat. Restul este doar „caterinca” de cel mai mare prost gust. Pe cine dracu’ credeti ca mai pacaliti? Nu sinteti decit niste nenorociti care nu-si vad decit de propriul interes. Nu v-a pasat si nu va pasa niciodata de noi, de romani, de Romania… Va pasa doar de COTA DE PIATA si de bani. Intact si Media Pro… JEGOSILOR…

    • Dacă nu ar câștiga bani din reclame, nu ar avea bani să cumpere drepturi de televizare ale unor astfel de evenimente – pe care crezi că le meriți – și tu, probabil, ai asculta meciul la radio. Nu înțeleg ce ai vrea, de fapt? Televiziunile să nu mai fie interesate de modul în care merg afacerile lor, ci de cum să-i facă să se simtă mai bine pe cei care îi înjură pe site-uri?

  • Doamne cine a ajuns sef la Gsp!!Auzi,e nevoie de o perioada rezonabila pentru promovare!!Mai sunt 11 zile pina la meci!Asta habar nu are ce tampenii spune.Si se mai mira lumea cat de jos a ajuns Gsptv!!

Lasă un răspuns