HomeTELEVIZIUNESportTVR organizează ceremonia de deschidere a Europenelor de Gimnastică. Evenimentul este in direct pe TVR 1, TVR 2 si TVR HD

TVR organizează ceremonia de deschidere a Europenelor de Gimnastică. Evenimentul este in direct pe TVR 1, TVR 2 si TVR HD

Astăzi, 19 aprilie, la Cluj, încep Campionatele Europene de Gimnastică Artistică Petrom, Masculin & Feminin – ediţia 2017, cel mai important eveniment sportiv al anului în România, produs de Televiziunea Română, în calitate de Official Broadcaster.

 

PÎn premieră pentru campionatele de gimnastică, TVR va organiza o ceremonie de deschidere, transmisă în direct, de la ora 17.00, pe TVR 1, TVR 2 şi TVR HD, care va oferi spectatorilor din Sala Polivalentă din Cluj, telespectatorilor TVR şi ai celorlalte televiziuni deţinătoare de drepturi TV, un show memorabil susţinut de lotul naţional de gimnastică aerobică – unul din cele mai titrate la nivel continental şi mondial din sportul autohton.

 

Astfel, la spectacolul de deschidere vor fi prezenţi – cu execuţii dificile, în ton cu nivelul competiţiei de la Cluj – cei mai importanţi şi medaliaţi gimnaşti de aerobic: Corina Constantin, Bianca Horgovan, Lavinia Panaete, Bianca Becze, Mădălina Cioveie, Dacian Barna, Lucian Săvulescu, Mircea Zamfir şi Gabriel Bocşer, alături de nou-veniţii Steliana Stoenescu şi Marian Broţei, coordonaţi de Maria Fumea şi Mariana Mezei.

De asemenea, în cadrul show-ului vom urmări şi evoluţiile gimnastelor din proiectul „Ţară, ţară, vrem campioane”, coordonat de Mariana Bitang.

Imnul competiţiei – compus special de Mihai Pocorschi – se va auzi în deschidere, în sala Polivalentă din Cluj.

 

Ceremonia, comentată de Alina Alexoi şi invitaţii săi, se va încheia cu discursul preşedintelui Uniunii Europeane de Gimnastică (UEG) Georges Guelzec.

În Sala Polivalentă de la Cluj vor fi fi prezenţi mari campioni ai gimnastii printre care Nadia Comăneci – ambasadoarea Campionatelor Europene Petrom.

 

În această săptămână, iubitorii sportului din România au parte de 3.000 de minute dedicate gimnasticii – sportul olimpic favorit al românilor. În fiecare zi, pe canalele TVR sunt difuzate, în medie, câte şapte ore de emisie de la Europenele de la Cluj: exerciţiile din concurs, emisiuni speciale, dezbateri şi analize din studioul amenajat la etajul 3 al Sălii Polivalente din Cluj, interviuri, imagini din locaţiile amplasate în diverse puncte ale sălii, zona mixtă, VIP, zona sportivilor, fan zone, din oraş etc.

 

Programul transmisiunilor de la Campionatele Europene de Gimnastică Artistică Petrom, Masculin & Feminin – ediţia 2017 .

Programul transmisiunilor in direct pe TVR 2: Campionatele Europene de Gimnastică Artistică Petrom, Masculin şi Feminin – Cluj 2017

 

TVR a inaugurat, la Sala Polivalentă din Cluj, o expoziţie inedită – FAN ZONE, dedicată admiratorilor gimnasticii, cu fotografii din istoria gimnasticii româneşti şi cu echipamente care ilustrează istoria postului public de televiziune. 

Eveniment: Istoria gimnasticii şi a televiziunii – într-o expoziţie inedită la Cluj-Napoca

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns