HomeLIFE STYLETVR, suspectata ca l-a defavorizat pe Basescu

TVR, suspectata ca l-a defavorizat pe Basescu

Televiziunea Romana este suspectata ca nu a echilibrat balanta informatiilor in legatura cu promulgarea legii de majorare cu 50% a salariilor profesorilor, dupa ce a difuzat reactia premierului Calin Popescu Tariceanu, insa fara sa transmita si anuntul presedintelui Traian Basescu.

Nu poti sa dai in direct reactia si sa nu dai anuntul, asa mi se pare mie, jurnalistic„, a acuzat Gelu Trandafir, membru al CNA, informeaza Evenimentul zilei.
Totodata, Trandafir a cerut membrilor Consiliului sã monitorizeze abordarea televiziunii publice in legatura cu promulgarea legii de marire cu 50% a salariilor din educatie.
La randul sau, presedintele CNA Rasvan Popescu a cerut inceperea monitorizarii programelor TVR de vinerea trecuta, precum si un document cu personalitatile politice care au vorbit despre subiect si la ce ore.
Seful statului a anuntat, vineri, ca a promulgat legea de marire cu 50% a salariilor cadrelor didactice de la 1 octombrie.

De cealalta parte, premierul Calin Popescu Tariceanu a cerut, vineri seara, politicienilor si liderilor sindicali sa inteleaga ca majorarea cu 50% a salariilor profesorilor va avea un efect catastrofal asupra economiei.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns