HomeLIFE STYLETVR transmite peste 300 de ore de la Jocurile Olimpice!

TVR transmite peste 300 de ore de la Jocurile Olimpice!

În februarie, TVR le propune telespectatorilor să intre în cercul olimpicilor, pentru a fi parte a celui mai important eveniment al acestui început de an: Jocurile Olimpice!

12 – 28 februarie, două săptămâni şi jumătate în care sporturile albe intră în viaţa nostră zi şi noapte. Două săptămâni şi jumătate în care televiziunea publică va transmite de la Vancouver peste 300 de ore pe TVR 1 şi TVR 2, în timp ce programul TVR HD va fi dedicat acestui eveniment.

Pe durata Jocurilor Olimpice din Canada, la TVR 1 prime-time-ul este rezervat transmisiunilor sportive. Iubitorii sporturilor se pot instala comod în faţa televizoarelor, de la ora 21.00 până a doua zi, la 9.30.

Şi pe TVR 2 schiul, hocheiul, biatlonul, patinajul viteză, săriturile cu schiurile, short track-ul, snowboard-ul ori cursele de sanie, skeleton sau bob domină programul, de la ora 20.00 până în zorii zilei.

Pentru cei care vor rata totuşi transmisiunile directe, Televiziunea Română a pregătit două tronsoane orare cu reluări ale celor mai importante competiţii: de la ora 17.00 până la 18.30, pe TVR 1, şi de la ora 14.00 până la 17.00, pe TVR 2.

Pe TVR HD telespectatorii au două săptămâni de sport, 24 de ore din 24, în transmisiuni directe sau în reluare.

TVR a pus la dispoziţie un site dedicat special Olimpiadei albe de la Vancouver, unde puteţi afla ultimele rezultate, clasamentul medaliilor şi informaţii despre sportivii români care participă la competiţie.

Intră în cercul olimpicilor!

www.tvr.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments

Lasă un răspuns