HomeLIFE STYLETVR va prezinta noul Telejurnal

TVR va prezinta noul Telejurnal

Emisiunile informative ale posturilor televiziunii publice vor fi difuzate in formate noi si cu formule noi de prezentatori, sub denumirea unitara de Telejurnal. Modificarile survin incepand cu 29 martie, odata cu debutul grilei de primavara pe canalele TVR 1 si TVR 2.televiziunea-romana-ansamblu

Astfel, Adriana Muraru si Mihai Radulescu vor prezenta Telejurnalul de la ora 20.00 de pe TVR 1, de luni pana joi, respectiv de vineri pana duminica, informeaza Amos News.
In cadrul Telejurnalului pricipalului post public, rubrica „Tema zilei” va fi prezentata de o echipa de moderatori printre care se numara Mihai Constantin, Luca Niculescu, Viorel Popescu, Sorin Burtea.

Telejurnalul TVR 1 de dimineata, difuzat la orele 7.05, 8.00 si 9.00, va fi prezentat de Malvina Cervenschi, cel de la ora 14.00 de Teodora Popa, iar cel de la miezul noptii va fi inregistrat, dar continua sa fie tradus in limbaj mimico-gestual, de catre Laura Ioana.
Ora de Stiri, principala emisiune informativa a postului TVR 2, va fi difuzata zilnic de la ora 22.00 si va fi moderata de luni pana joi de Raluca Belciu si de vineri pana duminica de catre Monica Ghiurco.

Telejurnalul TVR 2 de la orele 10.30 si 12.30 va fi prezentat de Albertina Ionescu.
La randul sau, Telejurnalul Regional, difuzat pe canalul TVR 3, la orele 15.00 si 21.00, va fi gazduit de catre Andrei Barbulescu (de luni pana joi), respectiv de Virginia Dolcos (de vineri pana duminica).

TVR Cultural, a carui grila de primavara incepe pe 30 martie, va difuza Telejurnalul principal la ora 19.00. Acesta va fi prezentat alternativ, de luni pana duminica, de catre Andra Gavril, Camelia Vacaru, Marius Constantinescu, respectiv Monica Colceriu.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns