HomeALL MEDIAUdrea, Raicu şi Badea în Top cele mai citite bloguri din 2009

Udrea, Raicu şi Badea în Top cele mai citite bloguri din 2009

Mircea Badea si Victor Ciutacu au fost cei mai cititi bloggeri, in anul 2009.

Daca blogul prezentatorului emisiunii „In gura presei” a numarat anul trecut peste 1.700.000 de vizitatori unici, colegul sau de trust a avut 895.048 de vizitatori.

Totodata, Elena Udrea e politicianul cel mai accesat in blogosfera, iar Andreea Raicu este vedeta cu cea mai citita pagina personala pe Internet, potrivit unui top al celor mai vizitate bloguri si pagini proprii ale persoanelor publice din Romania, scrie Jurnalul National.

Asadar, dintre politicieni, castigatoarea lui 2009 este Elena Udrea, urmata de Remus Cernea cu 91.987 de vizitatori unici. Blogul de campania al lui Traian Basescu a atras 70.820, iar blogul deputatul PD-L, Silviu Prigoana 44.153 de vizitatori.

La categoria vedete, Andreea Raicu a avut 183.537 de vizitatori unici, urmata de manelistul Dan Bursuc (170.380 de vizitatori) si de Nicoleta Luciu (113.265).

Pagina personala a Danielei Gyorfi (18.931) a fost mai vizitata in 2009 decat cea a Andreei Balan (14.002) sau a lui Florin Chilian (11.321).

Conform statisticilor trafic.ro, printre preferati au fost si Cabral, care a avut 735.486 de vizitatori unici, dar si Tudor Chirila cu 492.010 de vizitatori.

Evolutii ascendenta in blogosfera au avut, anul trecut, Mihai Bendeac (cu 426.862 de vizitatori) si Serban Huidu (cu 338.163).

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

razvan.badea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comment
 • despre „oamenii tv” – oameni cinstiti si corecti la TV…

  Pentru cei mai multi dintre noi cei care apar la tv sunt oameni de incredere onesti si cinstiti, dar de ceva vreme incoace insa am observat un fenomen straniu.

  Apar oameni in direct care au observat si comenteaza fenomene paradoxale, semnaleaza fapte de incalcare flagranta a legii, infractiuni sau cazuri si situatii unde oameni care gresesc raman undeva intr-un con de mister unde adevarul nu se mai desluseste. Si incearca o justitie oarba, judecand jucand dupa reguli care se schimba in timpul jocului.

  Nedreptatile sunt puse la zid in discutii aprinse, nu imi vine sa cred acesti oameni adevarati exponenti, iar noi toti ne gandim ce o sa faca cand ies afara din studio. Nimeni insa nu are puterea sa schimbe nimic iar toate discutiile raman in stadiul de abordari sterile si inutile iar cei 99% dintre cei care apar la tv, „oameni” bine intentionati, cu pregatire si experienta de viata sunt cu certitudine niste lasi, care traiesc in afara ecranului cu frica, diavolul umbla pe pamant, si spun dar nu fac anumite lucruri, si sunt convins ca da, entuziasmul lor dispare la iesirea din studio, iar viata lor ramane de fapt o idiosincrozie, o specie unica perpetuata permanent intre multe vorbe dar lipsita de „fapte” …

  Nu de putine ori „omul de televiziune” are dreptate si o viziune buna asupra lucrurilor, dar desigur este doar o politica de lunga durata care determina o prabusire a realitatii in care traim, toate acestea pentru a acumula increderea noastra si a transmite direct sentimentul dureros ca omul nostru „telespectatorul” e slab si nu are cum sa intervina in a schimba ceva. Sunt „oameni tv” bogati, dar care se plang, de parca ar fi prapadul pe pamant, desi nu intorc capul nici o secunda pentru ai observa pe cei sub nivelul lor, se plang in fata celor mai instariti si mai puternici decat ei.

  La tv totul incepe ca o piesa de teatru ce se desfasoara din ora in ora, Dumnezeu are grija de cei slabi si saraci cu duhul, banul are grija de cei bogati, se creeaza situatii cat se poate de omenesti pentru a duce la bun sfarsit planul lor diabolic de a-si construi lejer si confortabil un viitor sigur lipsit de griji financiare sau prejudecati sociale. „Omul tv” exista, iar daca nu ar exista ar trebui inventat – e o stare rea, iar in loc sa mergem spre viitor ne intoarcem mereu spre trecut, omenirea trebuie tinuta in frau, lumea nu functioneaza, este lipsita de putere, dar comentariile ne tin in pas de defilare permanent.

Lasă un răspuns