HomeTELEVIZIUNESportUFC: Manchester City și F.C. Barcelona, marţi seară, în direct, la PRO TV

UFC: Manchester City și F.C. Barcelona, marţi seară, în direct, la PRO TV

În această seară, de la 21:45, la Pro TV, Manchester City și Barcelona se întâlnesc la două săptămâni de la precedentul meci, în care catalanii i-au surclasat pe englezi cu 4-0.

City are un adevărat complex față de Barcelona, o echipă pe care o întâlnește pentru a șasea oară în ultimii trei ani, dar în fața căreia a pierdut de fiecare dată, încasând în total 11 goluri și marcând doar două. Actualul antrenor al lui Manchester, Guardiola, spune despre fosta lui echipă, Barcelona, că este cea mai bună din lume.

 

Manchester City este, însă, mult mai greu de bătut pe propriul teren, unde n-a mai pierdut din martie, de atunci jucând acasă 12 partide. Inclusiv în Europa are șapte meciuri consecutive fără înfrângere pe propriul teren, încasând ultimul gol în decembrie anul trecut. În această seară îl va avea în fața din nou pe Messi, marcator a 15 goluri în 13 meciuri din acest sezon. Un egal i-ar ajunge, totuși, Barcelonei pentru a-și asigura deja prezența în faza următoare a UEFA Champions League, cu două etape înaintea finalului grupelor.

 

Se anunță un meci spectaculos, deoarece nu mai puțin de șase jucători ai celor două echipe sunt între cei 30 nominalizați pentru Balonul de Aur: Aguero și De Bruyne (Manchester City), respectiv Iniesta, Messi, Neymar și Suarez (Barcelona).

 

Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns