HomeMAGAZINEvenimenteUite ce bust impresionant a etalat Elena Gheorghe la concertul susţinut în clubul Sky din Păuleşti! (galerie foto)

Uite ce bust impresionant a etalat Elena Gheorghe la concertul susţinut în clubul Sky din Păuleşti! (galerie foto)

Viitoare mamica, Elena Gheorghe a sustinut primul ei concert in calitate de sotie, in clubul Sky din Paulesti. In ciuda faptului ca este insacinata in aproape 6 luni, cunoscuta cantareata ,,likes to party like nobody” (n.r ii place sa petreaca mai mult ca oricui), dupa cum suna binecunoscutele versuri din piesa cu care a participat la Eurovision. Posesoare a unei voci extraordinare si a unui look pe masura, Elena Gheorghe a facut spectacol pentru prahoveni.

Pe langa cele mai cunoscute piese din repertoriul sau pop si latino, cu binecunoscutele hituri ,,Soarele meu”, ,,Te ador”, ,,Disco romancing”, frumoasa artista a interpretat live, cea mai noua piesa a sa, ,,Midnight sun”, incingand la maxim atmosfera. Alaturi de frumoasele ei dansatoare, Elena s-a miscat non stop, cu multa dezinvoltura, de parca nu ar astepta peste aproape trei luni primul ei copil. Sarcina a lasat deocamdata urme vizibile doar la bustul artistei. Ea a urcat pe scena intr-o tinuta extrem de decoltata, sanii sexy ai cantaretei fiind unul din punctele de atractie ale spectacolului sustinut in clubul de langa Ploiesti.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns