HomeALL MEDIAUite ce facea stilista Iasmina de Herbay in urma cu 13 ani

Uite ce facea stilista Iasmina de Herbay in urma cu 13 ani

Iasmina de Herbay, stilista casei de moda  R’Ias Couture este obisnuita inca din copilarie cu lumina reflectoarelor si obiectivul camerei de luat vederi.

Tanara, care implineste anul acesta frumoasa varsta de 18 ani, a fost dintotdeauna speciala si talentata, atragand atentia producatorilor emisiunii “Copii spun lucruri traznite”, prezentata atunci de celebrul Virgil Iantu, inca de la varsta de 4 ani si jumatate. Pe atunci, ea le spunea telespectatorilor cum se imbraca fantomele, respectiv cu un cearceaf mare alb, pe care si-l pun pe cap si chiar isi machiaza ochii cu negru. Astazi, probabil ar spune ca fantomele aleg o tinuta “all white”, fara accesorii si folosesc smokey eyes, pentru a accentua outfit-ul.

Iasmina s-a lansat in lumea modei in decembrie anul trecut si este asociata designerului Crina Moldovan, alaturi formand o echipa care a reusit sa patrunda rapid pe piata romaneasca, remarcandu-se prin eleganta si rafinament.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns