HomeLIFE STYLE8 INTR-O BARCA. Uite ce fete frumoase și talentate are „tata” Titus Munteanu! (galerie foto)

8 INTR-O BARCA. Uite ce fete frumoase și talentate are „tata” Titus Munteanu! (galerie foto)

Titus Munteanu, unul din cei mai cunoscuți si apreciati realizatori tv de la noi, se poate mândri cu 6 fete , una mai talentată și mai frumoasă ca alta. Și nu numai că se poate mândri, ci  chiar se laudă cu ele în văzul lumii, pe TVR 2!

Alma, Francesca, Andrada, Ruxandra, Andreea și Evelyne sunt fetele lui ‘tata’ Titus, așa cum îl alintă pe marele maestru al audiovizualului românesc, 6 tinere frumoase foc și înzestrate cu talent care se întrec pentru apecierea lui, dar și pentru un premiu în valoare de 10.00 de euro.

Cele 6 grații ale emisiunii concurs „8 într-o barcă”, ce se difuzează pe TVR 2 în fiecare miercuri de la ora 20.10, își dezvăluie calitățile vocale și aptitudinile de performer sub atenta jurizare a coregrafului Cornel Patrichi, interpretei Paula Seling și jurnalistei Simona Catrina.

Competiția televizată „8 într-o barcă” este una din emisiunile de aur ale acestui sezon la TVR, în care 9 concurenți talentați se întrec în prestații muzicale în fața unui juriu de specialitate pentru marele premiu de 10.000 de euro dar și pentru premiul de popularitate de 1.000 de euro, obținut în urma votului publicului direct pe pagina de Facebook a emisiunii. „8 într-o barcă” poartă semnătura binecunoscutului Titus Munteanu în calitate de realizator și a Cameliei Boștină, apreciată producatoare TVR și este prezentată de Alexandra Păcuraru si Matei Stănculescu.

Pe lângă cele 6 fete, ‘tata’ Titus mai are și 3 baieți la fel de talentați în competiție: Cătălin, Andi și Selatin.
Ședinţele de canto cu compozitorul Dan Dimitriu și lecţiile de dans asigurate de coregrafa Ioana Macarie îi pregătesc pe toți cei 9 concurenţi pentru provocările fiecărei ediţii.

Alma – What’s up (4 nonblondes):

Ruxandra – I was here (Beyonce):

Francesca – Turning tables (Adele):

Andrada – Poison:

Andreea – Hurt (Christina Aguilera):

Evelyne & Noni – Pleaca (Vunk & Antonia):

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns