HomeTELEVIZIUNEEmisiuniUITE CINE DANSEAZĂ: Concurenţii se pregătesc intens pentru noul show inspirat „din jurul lumii”

UITE CINE DANSEAZĂ: Concurenţii se pregătesc intens pentru noul show inspirat „din jurul lumii”

Show total, la PRO TV! Luni, 20 martie, de la 20:30, cele zece perechi rămase în competiția Uite cine dansează! vor continua lupta și vor dansa în jurul lumii.

 

Liane, tobe africane, săbii, nisip, instrumente muzicale inedite, halbe de bere, dragoni, ghirlande sau leagăne, toate se vor afla în platoul show-ului în cea de-a treia ediție.

Concurenții reptetă intens zilele acestea, pregătesc coregrafii complexe și extrem de spectaculoase, fac probe de costume și pun la punct toate detaliile pentru o ediție incendiară a celei mai tari competiții de dans, alături de ei fiind membrii baletului Cobo, care se vor implica în momentele ce vor fi prezentate luni.

 

Pentru fiecare coregrafie, platoul emisiunii se va transforma și ne va teleporta în diverse culturi ale lumii, oferindu-ne o experiență artistică fabuloasă, plină de foarte mult umor, culoare și energie.

Alex Velea și Ecaterina Dosan, Liviu Teodorescu și Marica Derdene, Marius Manole și Olesea Miculea, Joseph Hadad și Georgiana Căiță, Octavian Strunilă și Oana Botez, Sandu Lungu și Raluca Netca, Antonia și Paolo Campigotto, Rona Hartner și Andrei Mangra, Anca Serea și Nicolai Curnic, Lili Sandu și Iulian Țurcanu sunt puși de data aceasta în fața unei provocări uriașe și sunt nevoiți să studieze, pe lângă coregrafiile specifice fiecărei zone, și elemente ale fiecărei tradiții pe care să le transpună în dansuri tradiționale pline de efervescență.

 

Luni, fiecare pereche va dansa câte un stil diferit de dans, care, împreună cu elemente de scenografie, decor și grafică extraordinare, vor realiza momente fascinante, pline de strălucire. Tarantela, country, dans grecesc, dans hawaian, dans indian, dans rusesc, dans arăbesc, dans evreiesc, dans tirolez, dans japonez și dans african, toate aceste stiluri vor fi interpretate în cea de-a treia ediție Uite cine dansează!, de la 20:30.

 

Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns