Connect with us

Emisiuni

FOTO UITE CINE DANSEAZĂ: Joseph Hadad și Georgiana Căiță au fost eliminați din show-ul de la PRO TV

Published

on

 

A treia ediție Uite cine dansează! le-a adus telespectatorilor zece dansuri electrizate, culoare, energie, costume spectaculoase, elemente grafice și de decor impresionante, emoție, dar și foarte mult umor! Perechile rămase în competiție au prezentat luni coregrafii de dans grecesc, dans hawaian, dans indian, dans rusesc, dans arăbesc, dans evreiesc, dans tirolez, dans african și country, au adus pe scenă momente fabuloase, însă la final o pereche a fost eliminată, fiind ultima în clasamentul format din notele primite de la cei patru jurați și voturile telespectatorilor.

 

În urma unei accidentări la menisc, Anca Sînă Serea nu a putut să-și prezinte luni seară dansul pregătit împreună cu coregraful ei, Nicolai Curnic, însă zilele acestea va face recuperare pentru a putea reintra în luptă în ediția a patra Uite cine dansează!.

JURIUL UITE CINE DANSEAZA

Joseph Hadad și Georgiana Căiță, a treia pereche care părăsește competiția

 

Joseph Hadad și Georgiana Căiță au adus la Uite cine dansează! dansul evreiesc tradițional. Concurenții, împreună cu baletul emisiunii, au prezentat un moment plin de forță și vitalitate însă nu a fost un dans perfect, iar acest lucru a fost depunctat atât de jurați, cât și de telespectatori.

Joseph și Georgiana au fost eliminați din competiție, însă și-au păstrat spiritul vesel și pozitiv. ”Mulțumesc, Pro TV, pentru oportunitatea pe care mi-a dat-o. Într-adevăr, pentru mine ăsta e încă un capitol în viață. Pentru mine a fost una dintre marile provocări în viață, ceva care nu e legat nicidecum de profesia mea. Am văzut pe scenă artiști adevărați, talentați și care mi-au fost sursă de inspirație la repetiții. Perioada aceasta scurtă în show mi-a dat o perspectivă diferită. Am cunoscut oameni frumoși și am relaționat cu ei. Vreau cu ocazia asta să le mulțumesc din nou tuturor, juriului, prezentatorilor, concurenților, echipei de producție, echipei de dansatori pentru gândirea lor pozitivă și pentru încredere, dar mai ales echipei mele, care a format cea mai tare galerie de susținere. De asemenea, nu în ultimul rând, să nu uităm că frumusețea acestui proiect stă în show, dar mai ales în cauza colectivă, de a sprijini fundația Hope and homes for children. Asta e ceea ce contează la final, destinația eforturilor tuturor.”, a spus Joseph Hadad.

 

Joseph Hadad si Georgiana Caita

 

Anca Sînă Serea – accidentare, probleme la menisc și dorința de a dansa

 

Luni seară, perechea Anca Sînă Serea și Nicolai Curnic nu și-a putut prezenta dansul pregătit din cauza unei acciendetări la menisc pe care a suferit-o Anca. Însă regulamentul formatului permite o singură dată ca atunci când un concurent se află într-o astfel de situație, să nu fie eliminat. Chiar dacă și-a dorit foarte mult să danseze, pentru Anca a fost mult mai bine să-și menajeze piciorul și, cu lacrimi în ochi a declarat: ”Îi cer scuze lui Nicolai, îmi pare rău… Eu știu că e cel mai bun. Contează foarte mult că și-a dat silința să mă învețe, chiar dacă eu nu sunt super talentată, el în continuare își dă toată silința. Îmi pare rău că nu am știut ce să fac și am fost pusă în încurcătură. Mi-aș fi dorit să arăt dansul pe care l-am învățat… O să-mi fie greu să stau una sau două zile acasă și nu o să fiu liniștită știind că am un nou dans de învățat.O să merg zilnic la recuperare și sper să mă fac bine repede și să pot dansa.”.

 

Anca Serea, Nicolai Curnic si Mihaela Radulescu

 

Dansurile concurenților din cea de-a treia ediție Uite cine dansează!

 

Liviu Teodorescu și Marica Derdene au deschis seara cu un dans arăbesc plin de energie, culoare și mișcări vibrante, inspirat din 1001 de nopți. Cei doi au adus atmosfera filmului pe scena de la Uite cine dansează!. ”Seara aceasta va fi o seară a strălucirii! Vom călători în jurul lumii și nu vom avea timp să ne plictisim. Ce văd la ei e o seriozitate: de fiecare dată repetă cu seriozitate, fac un efort pe care îl vedem. Tu ai o mimică minunată, Liviu! În dans, au luat-o de la zero și evoluează.”, a spus Andreea Marin. Marica și Liviu au primit nota 8 de la toți jurații.

Liviu Teodorescu si Marica Derdene

 

Spectacolul a continuat cu momentul pregătit de Octavian Strunilă și Oana Botez, care au prezentat o coregrafie de dans tirolez. Cei doi s-au sincronizat, au zâmbit, au jucat întregul moment și au transmis foarte multă bucurie și optimism. ”Eu i-am văzut dezmorțindu-se cu niște pălmuțe interesante. Atunci când o iei în glumă, îți iese mai bine dansul. Vă cunoașteți de mult, că v-a ieșit și chestia cu palmele. Cu cât îi dădeai mai tare, cu atât aplauda mai tare. Foarte interesantă relația voastră!”, a spus Mihai la final. Octavian și Oana au primit nota 6 de la Mihai și Gigi și nota 7 de la Andreea și Florin.

Octavian Strunila si Oana Botez

 

Lili Sandu și partenerul ei, Iulian Țurcanu, au prezentat luni un dans hawaian energic, cu piruete spectaculoase, mișcări senzuale și schimbări de ritm care au completat perfect întregul show creat de ei. ”Ca să spun drept, nu-mi pasă de Hawaii. Mi-a plăcut foarte mult cum a dansat Lili. Baieții au venit ca s-o prindă la sfârșit. Bine c-au venit, dar ea a contat foarte mult. Mișcări frumoase, ritm aritmic pe alocuri, dar aritmic voit. Mie mi-a plăcut!”, a spus încântat Gigi. Lili și Iulian au primit nota 6 de la Mihai și nota 8 de la Gigi, Andreea și Florin.

Lili Sandu si Iulian Turcanu

 

Bollywood-ul a fost adus pe scena de la Uite cine dansează! de Antonia și Paolo Campigotto, care au transmis foarte multă pasiune. Cei doi au prezentat un moment plin de dinamism, frumusețe, culoare și vibrație și i-au cucerit pe cei patru jurați. ”Sunt specialist în multe producții boliwoodiene. Am văzut dansurile astea de la Timișoara până la Constanța și de la Dorohoi și până la Zimnicea și pe toate malurile Dunării. E ceva universal în asta.”, a spus Florin. Antonia și Paolo au primit la final nota 7 de la Florin și Mihai și nota 8 de la Andreea și Gigi.

Antonia si Paolo Campigotto

 

Marius Manole și Olesea Nespeac Miculea au prezentat luni un dans rusesc fabulos. Chiar dacă Marius a avut probleme cu spatele, el și partenera sa au umplut scena cu energia lor, s-au sincronizat perfect, au trăit intens fiecare moment și au transmis foarte multă forță și pasiune pentru dans. ”Marius, m-am uitat la primul dans din prima seară. Introspecția din tango, briliantul din disco-ul din a doua seară… acum am descoperit un alt dansator – roșu a fost dansul tău. Un sfat doar – gândește-te la partea de sus a corpului.”, a spus Gigi. În momentul jurizării, Mihai a dat nota 7, Florin nota 8, Andreea nota 9 și Gigi nota 10.

Marius Manole si Olesea Miculea

 

Explozie de energie, forță, vibrație, salturi spectaculoase, ritm, toate acestea au fost aduse aseară de Alex Velea și Ecaterina Dosan. Cei doi au prezentat un dans african perfect, au transmis foarte multă bucurie și au fost apreciați pentru momentul creat, iar jurații au avut numai cuvinte de laudă la adresa lor. ”Mă uit în cei 10.000 de ochi care-s pe ea. Mi-e frică de Alex, mă uit numai la ea. Nu știu ce să jurizez. Aștept în cască un sfat de la Cabral, că el e specialist în dansurile astea.”, a spus Florin. Alex și Ecaterina au primit cele mai mari note din cea de-a treia ediție a show-ului: 9 de la Florin și Mihai și 10 de la Andreea și Gigi.

Alex Velea si Ecaterina Dosan

 

Din Vestul Sălbatic direct pe scena Uite cine dansează!. Rona Hartner și Andrei Mangra s-au dezlănțuit pe scenă în timpul momentului de country prezentat. Au intrat perfect în poveste și, chiar dacă nu a fost dansul perfect, au transmis voie bună și energie. Seara aceasta avea nevoie de o asemenea energie. Ce pot să spun este că ne-am obișnuit cu o Rona pasională și acum am vazut o altă față a ta. Și e nevoie de asta, să vedem că știi să intri și-n alte roluri. Ai fost veselă, cu poftă de viață, ai fost de vârsta fiicei tale. Are de ce să fie mândră de tine. Felicitări! Am un singur punct în minus – faptul că dansul n-a avut o dificultate comparabilă cu alte dansuri din această seară. Si aici va trebui să depunctez puțin. Dar felicitări!, a spus Andreea. Rona și Andrei au primit nota 7 de la Mihai, Florin și Andreea și nota 8 de la Gigi.

Rona Hartner si Andrei Mangra

 

De la fulgul care s-a dovedit a fi în vals, la pirat, și de la pirat la Zorba Grecul. Sandu Lungu și Raluca Netca au adus căldura de pe plajele însorite din Grecia pe ringul Uite cine dansează!. Cei doi s-au bucurat de moment, au dansat cu pasiune și au respectat mișcările specifice dansului grecesc, pe care le-au combinat cu pași de tango. Trebuie să vă spun că am fost de-a dreptul impresionat de ușurința cu care ați făcut pașii de tango. Reușesti să ai o continuitate atât de ușoară în dans, care mă uimește de fiecare dată. Pe de o parte, alura ta nu e un ajutor pentru dans, dar ăsta e și motivul pentru care te iubesc cei de acasă. Partea de tango a ieșit foarte bine. Tango grecesc, uite ce chestie! Iubesc Grecia, m-ai dus acolo!, a spus Mihai. Sandu și Raluca au primit la final nota 6 de la Mihai, Andreea și Gigi și nota 8 de la Florin.

Sandu Lungu si Raluca Netca

Cea de-a treia ediție Uite cine dansează! le-a adus românilor un show plin de strălucire, culoare și umor! Lunea viitoare, de la 20:30, aventura dansului continuă cu noi coregrafii fascinante și un spectacol desăvârșit!

 

Foto Credit: PRO TV

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Emisiuni

Silvia, declaratie emotionanta, aseara, la WOWbiz: “Eu nu am castigat singura”

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Silvia, castigatoarea “Bravo, ai stil! All Stars” a fost prezenta, aseara, in cadrul late-night show-ului “WOWbiz”, ale carui gazde sunt Andreea Mantea si Victor Slav.

“Eu nu am castigat singura; am castigat cu cei de acasa (telespectatorii – n.r.)! Am castigat datorita celor care au fost alaturi de mine, din primul sezon <Bravo, ai stil> si pana acum, in ultimul (All Stars – n.r.). Ca sa castigi trebuie sa fii natural, sa spui adevarul, sa fii <nebunel> si sa fii talentat”, a marturisit Silvia.

Silvia ne-a impartasit aseara cat de mult s-a implicat in competitia <Bravo, ai stil! All Stars> dar si ce crede ea ca ar fi trebuit sa faca celelalte concurente.

“Cred ca am pus suflet, in aceasta competitie, cat pentru zece “Bravo ai stil!”, pentru ca eu, atunci cand ma inscriu intr-o competitie, ma inscriu cu trup si suflet! Cred ca la fel ar fi trebuit sa faca toate (concurentele – n.r.)”, a spus Silvia.

Persoana care a ajutat-o pe Silvia in alegerea momentului din Marea Finala “Bravo, ai stil! All Stars”, moment care a impresionat la unison, jurati si telespectatori, este un celebru dansator si coregraf.

“M-a ajutat Rengle (Emil Rengle – n.r.). I-am spus ca as vrea sa danseze pentru mine si mi-a spus ca ar fi onorat, dar nu poate, din cauza contractelor sale in derulare. Atunci i-am spus ca vreau sa fac ceva in care sa ma implic, sa arat sufletul meu si el mi-a facut coregrafia (…) Am pus suflet acolo si cred ca s-a vazut asta!”, a marturisit Silvia.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Mâncare „ca la mama acasă”, singurul obstacol către semifinala “Chefi la cuțite”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Ultima provocare înainte de semifinala sezonului 5 “Chefi la cuțite le va impune bucătarilor să adapteze rețetele rafinate de fine dining cu care s-au obișnuit, pentru că tema duelului este mâncarea gătită, ca la mama acasă.

După confruntarea pe echipe din această seară, difuzată de la 20:00 pe Antena 1, o singură trupă va ieși câștigătoare. Cele două rămase în proba individuală se vor întrece “la cuțite” pentru a fi cu un pas mai aproape de marele trofeu:  “Ne-am luptat până aici și chiar acum când ne-am putea bucura la gândul unei semifinale, există o șansă să plecăm acasă. Miza este mare, emoțiile sunt la fel de mari.”, afirmă concurenții.

Pe ultima sută de metri, bucătarii ce vor ajunge la duel trebuie să demonstreze că gătitul excelent de acasă poate cuceri papilele gustative ale chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Desigur, proba le va ridia unor concurenți multe semne de întrebare, în vreme ce alții par să se bucure de libertatea unei teme în care pot să recreeze bucatele simple și gustoase cu care au copilărit. Există o varietate de opțiuni cu care bucătarii pot surprinde, însă chef Cătălin Scărlătescu își dorește ca în farfurii să găsească savoarea autentică a mâncării simple și nu o adaptare a unor preparate extravagante: ,,Tocănițe, ardei umplut, papricaș sau o tochitură. Asta mă aștept să gătească.

Jurizarea va ține cont de echilibrul perfect între aspect și savoare, însă fiecare pas greșit i-ar putea costa pe unii dintre ei semifinala: “Acest duel este unul complicat, pentru că toți cei care vor găti merită să treacă mai departe.”,  afirmă cei trei chefi.

Ultimul duel al săptămânii va decide cine sunt bucătarii care se vor califica săptămâna viitoare în probele decisive ale concursului, difuzate luni și marți pe Antena 1. În seara aceasta, una dintre echipe va cuceri jurații printr-o farfurie irezistibilă, motiv pentru care concurenții câștigători ai ultimei confruntări vor avea un pașaport de trecere către etapa următoare: semifinala sezonului 5. La polul opus, alte două echipe vor fi nevoite să lupte într-o probă individuală a cărei miză este foarte mare.

Cine va pleca acasă, dar și care dintre concurenți va ceda din cauza presiunii, telespectatorii Antena 1 vor vedea de la ora 20:00 la „Chefi la cuțite”, în cea de-a opta confruntare pe echipe.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Silvia, mesaj emotionant catre fani: “Sa faceti totul cu dragoste, cu pasiune si cu adevar!”

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Silvia, concurenta desemnata castigatoarea “Bravo, ai stil! All Stars”, are planuri mari pentru viitor. Controversata, versatila, inventiva, creativa, aceasta este Silvia, concurenta care a castigat competitia “Bravo, ai stil! All stars”, marele premiu de 100.000 de lei, dar si titlul de Cea mai stilata femeie din Romania.

Nu o data Silvia a marturisit, in cadrul show-ului “Bravo, ai stil! All Stars”, ca singurul ei vis este acela de a face moda, dar ca pana acum nu a avut ocazia sa-si duca visul la indeplinire. Imediat dupa castigarea competitiei, Silvia a declarat ca a venit timpul sa dea curs celei mai puternice aspiratii.

“Eu, dintotdeauna, mi-am dorit sa fac moda, am  mai spus asta si, asta voi face! Imi doresc sa fac un curs de specialitate, in aceasta directie, la o Institutie de gen din Milano! Acesta este visul meu! Cu siguranta o sa auziti de mine!”, a spus Silvia.

Silvia s-a facut remarcata, atat in fata juratilor emisiunii, dar si in ochii publicului telespectator, prin tinute inedite, creative, si styling-uri desavarsite, concurenta obtinand, nu de putine ori, calificative maxime din partea juriului de specialitate al emisiunii.

Publicul telespectator a avut un rol esential in viata si evolutia competitionala a Silviei, pe parcursul intregii competitii “Bravo, ai stil!”, fanii acesteia fiind in numar tot mai mare, de la un sezon la altul al show-ului. Asemenea primului sezon “Bravo, ai stil!”, castigat de Silvia, in urma voturilor telespectatorilor, si de data aceasta, concurenta si-a cucerit fanii, atat prin evolutia stilistica din cadrul show-ului, cat si prin franchetea de care a dat dovada, in repetate randuri, in special atunci cand a s-a aflat in postura de a-si apara alegerile vestimentare.

Silvia recunoaste ca in afara familiei, care i-a fost alaturi constant, pe parcusul competitiei “Bravo, ai stil!”, fanii i-au fost aproape mereu.

“Cei din fata micilor ecrane si din mediul online, fanii, ei m-au ajutat si mi-au fost alaturi, din prima zi a concursului si mi-au fost loiali. Este fantastic! Ma inclin in fata lor!”, marturiseste Silvia.

Din dorinta de a le multimi tuturor celor care au crezut in ea, in talentul ei stilistic, Silvia le adreseaza fanilor ei un mesaj emotionant, practic, le transmite acestora care sunt ingredientele reusitei.

“Sa credeti in Dumnezeu, sa credeti in visurile voastre, sa munciti. Sa faceti totul cu dragoste, cu pasiune si cu adevar! Nu aveti cum sa pierdeti in viata, avand de partea voastra aceste ingrediente!”, marturiseste Silvia, castigatoarea “Bravo, ai stil! All Stars”.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending