HomeTELEVIZIUNEEmisiuniFOTO UITE CINE DANSEAZĂ: Joseph Hadad și Georgiana Căiță au fost eliminați din show-ul de la PRO TV

FOTO UITE CINE DANSEAZĂ: Joseph Hadad și Georgiana Căiță au fost eliminați din show-ul de la PRO TV

 

A treia ediție Uite cine dansează! le-a adus telespectatorilor zece dansuri electrizate, culoare, energie, costume spectaculoase, elemente grafice și de decor impresionante, emoție, dar și foarte mult umor! Perechile rămase în competiție au prezentat luni coregrafii de dans grecesc, dans hawaian, dans indian, dans rusesc, dans arăbesc, dans evreiesc, dans tirolez, dans african și country, au adus pe scenă momente fabuloase, însă la final o pereche a fost eliminată, fiind ultima în clasamentul format din notele primite de la cei patru jurați și voturile telespectatorilor.

 

În urma unei accidentări la menisc, Anca Sînă Serea nu a putut să-și prezinte luni seară dansul pregătit împreună cu coregraful ei, Nicolai Curnic, însă zilele acestea va face recuperare pentru a putea reintra în luptă în ediția a patra Uite cine dansează!.

JURIUL UITE CINE DANSEAZA

Joseph Hadad și Georgiana Căiță, a treia pereche care părăsește competiția

 

Joseph Hadad și Georgiana Căiță au adus la Uite cine dansează! dansul evreiesc tradițional. Concurenții, împreună cu baletul emisiunii, au prezentat un moment plin de forță și vitalitate însă nu a fost un dans perfect, iar acest lucru a fost depunctat atât de jurați, cât și de telespectatori.

Joseph și Georgiana au fost eliminați din competiție, însă și-au păstrat spiritul vesel și pozitiv. ”Mulțumesc, Pro TV, pentru oportunitatea pe care mi-a dat-o. Într-adevăr, pentru mine ăsta e încă un capitol în viață. Pentru mine a fost una dintre marile provocări în viață, ceva care nu e legat nicidecum de profesia mea. Am văzut pe scenă artiști adevărați, talentați și care mi-au fost sursă de inspirație la repetiții. Perioada aceasta scurtă în show mi-a dat o perspectivă diferită. Am cunoscut oameni frumoși și am relaționat cu ei. Vreau cu ocazia asta să le mulțumesc din nou tuturor, juriului, prezentatorilor, concurenților, echipei de producție, echipei de dansatori pentru gândirea lor pozitivă și pentru încredere, dar mai ales echipei mele, care a format cea mai tare galerie de susținere. De asemenea, nu în ultimul rând, să nu uităm că frumusețea acestui proiect stă în show, dar mai ales în cauza colectivă, de a sprijini fundația Hope and homes for children. Asta e ceea ce contează la final, destinația eforturilor tuturor.”, a spus Joseph Hadad.

 

Joseph Hadad si Georgiana Caita

 

Anca Sînă Serea – accidentare, probleme la menisc și dorința de a dansa

 

Luni seară, perechea Anca Sînă Serea și Nicolai Curnic nu și-a putut prezenta dansul pregătit din cauza unei acciendetări la menisc pe care a suferit-o Anca. Însă regulamentul formatului permite o singură dată ca atunci când un concurent se află într-o astfel de situație, să nu fie eliminat. Chiar dacă și-a dorit foarte mult să danseze, pentru Anca a fost mult mai bine să-și menajeze piciorul și, cu lacrimi în ochi a declarat: ”Îi cer scuze lui Nicolai, îmi pare rău… Eu știu că e cel mai bun. Contează foarte mult că și-a dat silința să mă învețe, chiar dacă eu nu sunt super talentată, el în continuare își dă toată silința. Îmi pare rău că nu am știut ce să fac și am fost pusă în încurcătură. Mi-aș fi dorit să arăt dansul pe care l-am învățat… O să-mi fie greu să stau una sau două zile acasă și nu o să fiu liniștită știind că am un nou dans de învățat.O să merg zilnic la recuperare și sper să mă fac bine repede și să pot dansa.”.

 

Anca Serea, Nicolai Curnic si Mihaela Radulescu

 

Dansurile concurenților din cea de-a treia ediție Uite cine dansează!

 

Liviu Teodorescu și Marica Derdene au deschis seara cu un dans arăbesc plin de energie, culoare și mișcări vibrante, inspirat din 1001 de nopți. Cei doi au adus atmosfera filmului pe scena de la Uite cine dansează!. ”Seara aceasta va fi o seară a strălucirii! Vom călători în jurul lumii și nu vom avea timp să ne plictisim. Ce văd la ei e o seriozitate: de fiecare dată repetă cu seriozitate, fac un efort pe care îl vedem. Tu ai o mimică minunată, Liviu! În dans, au luat-o de la zero și evoluează.”, a spus Andreea Marin. Marica și Liviu au primit nota 8 de la toți jurații.

Liviu Teodorescu si Marica Derdene

 

Spectacolul a continuat cu momentul pregătit de Octavian Strunilă și Oana Botez, care au prezentat o coregrafie de dans tirolez. Cei doi s-au sincronizat, au zâmbit, au jucat întregul moment și au transmis foarte multă bucurie și optimism. ”Eu i-am văzut dezmorțindu-se cu niște pălmuțe interesante. Atunci când o iei în glumă, îți iese mai bine dansul. Vă cunoașteți de mult, că v-a ieșit și chestia cu palmele. Cu cât îi dădeai mai tare, cu atât aplauda mai tare. Foarte interesantă relația voastră!”, a spus Mihai la final. Octavian și Oana au primit nota 6 de la Mihai și Gigi și nota 7 de la Andreea și Florin.

Octavian Strunila si Oana Botez

 

Lili Sandu și partenerul ei, Iulian Țurcanu, au prezentat luni un dans hawaian energic, cu piruete spectaculoase, mișcări senzuale și schimbări de ritm care au completat perfect întregul show creat de ei. ”Ca să spun drept, nu-mi pasă de Hawaii. Mi-a plăcut foarte mult cum a dansat Lili. Baieții au venit ca s-o prindă la sfârșit. Bine c-au venit, dar ea a contat foarte mult. Mișcări frumoase, ritm aritmic pe alocuri, dar aritmic voit. Mie mi-a plăcut!”, a spus încântat Gigi. Lili și Iulian au primit nota 6 de la Mihai și nota 8 de la Gigi, Andreea și Florin.

Lili Sandu si Iulian Turcanu

 

Bollywood-ul a fost adus pe scena de la Uite cine dansează! de Antonia și Paolo Campigotto, care au transmis foarte multă pasiune. Cei doi au prezentat un moment plin de dinamism, frumusețe, culoare și vibrație și i-au cucerit pe cei patru jurați. ”Sunt specialist în multe producții boliwoodiene. Am văzut dansurile astea de la Timișoara până la Constanța și de la Dorohoi și până la Zimnicea și pe toate malurile Dunării. E ceva universal în asta.”, a spus Florin. Antonia și Paolo au primit la final nota 7 de la Florin și Mihai și nota 8 de la Andreea și Gigi.

Antonia si Paolo Campigotto

 

Marius Manole și Olesea Nespeac Miculea au prezentat luni un dans rusesc fabulos. Chiar dacă Marius a avut probleme cu spatele, el și partenera sa au umplut scena cu energia lor, s-au sincronizat perfect, au trăit intens fiecare moment și au transmis foarte multă forță și pasiune pentru dans. ”Marius, m-am uitat la primul dans din prima seară. Introspecția din tango, briliantul din disco-ul din a doua seară… acum am descoperit un alt dansator – roșu a fost dansul tău. Un sfat doar – gândește-te la partea de sus a corpului.”, a spus Gigi. În momentul jurizării, Mihai a dat nota 7, Florin nota 8, Andreea nota 9 și Gigi nota 10.

Marius Manole si Olesea Miculea

 

Explozie de energie, forță, vibrație, salturi spectaculoase, ritm, toate acestea au fost aduse aseară de Alex Velea și Ecaterina Dosan. Cei doi au prezentat un dans african perfect, au transmis foarte multă bucurie și au fost apreciați pentru momentul creat, iar jurații au avut numai cuvinte de laudă la adresa lor. ”Mă uit în cei 10.000 de ochi care-s pe ea. Mi-e frică de Alex, mă uit numai la ea. Nu știu ce să jurizez. Aștept în cască un sfat de la Cabral, că el e specialist în dansurile astea.”, a spus Florin. Alex și Ecaterina au primit cele mai mari note din cea de-a treia ediție a show-ului: 9 de la Florin și Mihai și 10 de la Andreea și Gigi.

Alex Velea si Ecaterina Dosan

 

Din Vestul Sălbatic direct pe scena Uite cine dansează!. Rona Hartner și Andrei Mangra s-au dezlănțuit pe scenă în timpul momentului de country prezentat. Au intrat perfect în poveste și, chiar dacă nu a fost dansul perfect, au transmis voie bună și energie. Seara aceasta avea nevoie de o asemenea energie. Ce pot să spun este că ne-am obișnuit cu o Rona pasională și acum am vazut o altă față a ta. Și e nevoie de asta, să vedem că știi să intri și-n alte roluri. Ai fost veselă, cu poftă de viață, ai fost de vârsta fiicei tale. Are de ce să fie mândră de tine. Felicitări! Am un singur punct în minus – faptul că dansul n-a avut o dificultate comparabilă cu alte dansuri din această seară. Si aici va trebui să depunctez puțin. Dar felicitări!, a spus Andreea. Rona și Andrei au primit nota 7 de la Mihai, Florin și Andreea și nota 8 de la Gigi.

Rona Hartner si Andrei Mangra

 

De la fulgul care s-a dovedit a fi în vals, la pirat, și de la pirat la Zorba Grecul. Sandu Lungu și Raluca Netca au adus căldura de pe plajele însorite din Grecia pe ringul Uite cine dansează!. Cei doi s-au bucurat de moment, au dansat cu pasiune și au respectat mișcările specifice dansului grecesc, pe care le-au combinat cu pași de tango. Trebuie să vă spun că am fost de-a dreptul impresionat de ușurința cu care ați făcut pașii de tango. Reușesti să ai o continuitate atât de ușoară în dans, care mă uimește de fiecare dată. Pe de o parte, alura ta nu e un ajutor pentru dans, dar ăsta e și motivul pentru care te iubesc cei de acasă. Partea de tango a ieșit foarte bine. Tango grecesc, uite ce chestie! Iubesc Grecia, m-ai dus acolo!, a spus Mihai. Sandu și Raluca au primit la final nota 6 de la Mihai, Andreea și Gigi și nota 8 de la Florin.

Sandu Lungu si Raluca Netca

Cea de-a treia ediție Uite cine dansează! le-a adus românilor un show plin de strălucire, culoare și umor! Lunea viitoare, de la 20:30, aventura dansului continuă cu noi coregrafii fascinante și un spectacol desăvârșit!

 

Foto Credit: PRO TV

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns