HomeALL MEDIAUite cum s-au distrat vedetele de 8 Martie (GALERIE FOTO)

Uite cum s-au distrat vedetele de 8 Martie (GALERIE FOTO)

Cu totii am sarbatorit Ziua Femeii, insa vedetele autohtone s-au destrabalat nestingherite de statutul lor sau de aparatele de fotografiat.

Unul dintre cele mai mari centre de evenimente din Bucuresti, Militari Residence Ballroom a gazduit o petrecere incendiara la care au luat parte peste 300 de doamne si domnisoare. Amfitrioana serii a fost Tili Niculae, care a purtat o tinuta rosie, transparenta, afisand o silueta de invidiat.  Alaturi de Tili a petrecut si colega ei de la Kanal D, Adelina Pestritu care a venit insotita de o gasaca de brunete focoase, declarand ca pentru ele aceasta este seara brunetelor. Momentul cel mai asteptat al serii a fost concertul lui Stefan Stan, care a venit singur, fara iubita sa, insa nu i-a simtit lipsa acesteia, fiind inconjurat de un numar atat de mare de admiratoare. Seara s-a incheiat cu un show de striptease masculin, unde patru domni bine lucrati la sala, le-au lasat doamnelor un zambet larg pe fata

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns