HomeLIFE STYLEUltimele fotografii cu Michael Jackson de la repetitiile pentru Turnelul "This is It"

Ultimele fotografii cu Michael Jackson de la repetitiile pentru Turnelul "This is It"

Cu doar doua zile inainte sa moara in urma unui stop respirator, legenda pop Michael Jackson facea repetitii pentru turneul sau de revenire pe scena de la O2 Arena. Fotografiile realizate la repetitii arata ca starul era inca in forma si zambea.

Fotografiile au fost realizate la „Staples Centre” din Londra, unde megastarul se pregatea pentru concertul de la Arena 02 din capitala britanica.

s1.ziare.comShow-ul urma sa includa papusi inalte de 6 metri, efecte pirotehnice, paianjeni uriasi si un pat de flacari, potrivit MTV. O armata de muzicieni, dansatori si specialisti in efecte speciale urmau sa faca parte din spectacol.

s1.ziare.com1Turneul „This is It!” urma sa cuprinda 50 de concerte si debuta pe 13 iulie. Zece dintre aceste concerte urmau sa se desfasoare la Londra pe renumita scena O2 Arena.

s2.ziare.comIn timpul repetitiilor, starul arata ca este in forma, zambea si facea glume cu dansatorii de pe scena, dupa cum arata fotografiile publicate pe VegasdeLuxe.

s2.ziare.com3In urma mortii artistului, banii pentru biletele cumparate deja la concertele programate in cadrul turneului vor fi returnati fanilor de catre organizator.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns