HomeALL MEDIAUn cetatean turmentat, suparat pe Elena Basescu

Un cetatean turmentat, suparat pe Elena Basescu

Fiica cea mica a presedintelui Basescu, stresata pana peste cap cu scoala de vara a tineretului PD-L, al carui secretar executiv este, s-a dus zilele trecute la un salon unde tanara face masaje cu pietre calde, o terapie care a facut faima salonului.Masajul cu aceste pietre este considerat de catre cei care l-au practicat drept exceptional, oferind o stare de relaxare si imbunatatind circulatia sanguina. Ori, avand in vedere ca, de miercuri-seara, Elena Basescu se afla in epicentrul Scolii de vara a tineretului PD-L, la Vox Maris din Costinesti, e clar de ce avea nevoie de tratamente de relaxare.

Cum a ajuns in fata salonului, Elena Basescu si-a parcat, cu nonsalanta, „bestia”: un Land Rover negru, care insa a blocat autoturismul altui cetatean.

Enervat, barbatul s-a rafuit, pe indelete, cu stergatoarele de parbriz si cu oglinzile electrice ale masinii. Noroc ca s-au dovedit mai tari ca el!
Interesant este ca in tot acest timp nu a intervenit niciun SPP-ist, nu de alta, dar poate Elena Basescu era tinta lui Osama ben Laden. Reintoarsa la masina, Elena Basescu nici nu banuia prin ce suplicii a trecut bietul sau Land Rover.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

razvan.badea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns