HomeTELEVIZIUNEEmisiuniUn concurent Top chef l-a impresionat pe Bear Grylls!

Un concurent Top chef l-a impresionat pe Bear Grylls!

Bucătarii veniţi la “Top Chef” în acest sezon au experienţe acumulate în cele mai prestigioase restaurante din lume. Astfel că, Veres Istvan este concurentul care a făcut şcoala de bucătari în Paris, a continuat să gătească la restaurante din acelaşi oraş, din Dublin, restaurante cu trei şi, respectiv, două stele Michelin.

 

Bear Grylls mănâncă în emisiunea sa, “Man vs Wild”, gândaci, omizi şi diverse vietăţi, dar în afara show-ului se răsfaţă cu preparate gătite de Veres Istvan, unul dintre concurenţii “Top Chef”: “Bear Grylls este foarte pretenţios când vine vorba de mâncare. Chiar dacă la el în emisiune mănâncă orice, la restaurant preferă ciocolată cu petale de aur. La un party privat i-am gătit pate brisée cu sos de ciocolată şi petale de aur, ganache de ciocolată cu cimbru, piept de raţă cu sos hibiscus asezonat fructe şi legume caramelizate”, a mărturisit concurentul.

 

Masa pregătită de Veres Istvan l-a impresionat atât de tare pe Bear Grylls încât a venit la bucătărie şi l-a felicitate pe bucătar: “Mi-a spus că masa a fost fantastică. Am fost foarte mândru”, a spus concurentul care va găti la “Top Chef” în cea de-a doua ediţie.

 

Pasiunea lui Istvan pentru gătit a început la o vârstă fragedă, părinţii lui deţinând un restaurant în Târgul Secuiesc: “Bucătăria nu este parte a vieţii mele, ci este viaţa mea. Restaurantul părinţilor mei se închide în jurul orei zece, dar în fiecare seară răman în bucătărie până pe la ora trei noaptea ca să experimentez diferite preparate.”

 

Printre personalităţile pentru care a gătit se mai numără echipa Coco Chanel, Karl Lagerfeld, Beyonce şi Justin Bieber.

 

După o primă ediţie în care concurenţii i-au impresionat pe cei trei chefi, Joseph Hadad, Nicolai Tand şi Tudor Constantinescu, cea de-a doua se anunţă cel puţin la fel de spectaculoasă, având în vedere experienţele bucătarilor. Astfel că, telespectatorii care vor urmări “Top Chef” luni 28 octombrie, de la ora 20:30, la Antena 1, vor putea afla numele bucătarilor care vor merge mai departe în concurs.

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.cristea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comment
  • Intrebare : – Ve-ti posta si cateva Retete culinare interesante ??? . Cand ? . Ps : Macar pentru cei abonati la Newsleterul dvs .

Lasă un răspuns