HomeALL MEDIAUn copil de 13 ani, calificat la Openul Chinei de golf

Un copil de 13 ani, calificat la Openul Chinei de golf

Un chinez în vârstă de 13 ani a obţinut califcarea la Openul Chinei, competiţie din circuitul european de golf, care se va desfăşura de joi până duminică, la Tianjin Binhai Lake Golf Club.

Guang Tien Lang va stabili la vârsta de 13 ani şi 173 de zile un nou record de precocitate în această competiţie, perfomanţă deţinută din 2003, de compatriotul său Lo Shik Kai, care, la 13 ani şi 280 de zile, a participat la Hong Kong Open, informează BBC.

Tânărul jucător, campion mondial la categoria sa de vârstă anul trecut, a obţinut un loc între cei 156 de participanţi la turneul de la Tianjin, după ce a ocupat poziţia a patra la un concurs de calificare desfăşurat la Hangzhou.

Locul obţinut la această competiţie nu îi permitea lui Guang Tien Lang să participe la Openul Chinei, deoarece doar primi trei clasaţi obţineau calificarea. Însă retragerea câştigătorului turneului de calificare l-a propulsat pe sportivul de 13 ani la Openul de la Tianjin.

„Am fost dezamăgit că am pierdut în play-off şi am crezut că am dat cu piciorul la o mare şansă de a intra în istorie. Dar am aflat apoi că m-am calificat la Openul Chinei şi visul meu a devenit realitate”, a spus jucătorul, care practică acest sport de la vârsta de 4 ani.

Sursa: Mediafax

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns