HomeTELEVIZIUNEEmisiuniUn nou cuplu în showbiz-ul românesc? Ioana Maria Moldovan şi Sorin Brotnei, eleganţi în limuzină. Află unde se duc împreună!

Un nou cuplu în showbiz-ul românesc? Ioana Maria Moldovan şi Sorin Brotnei, eleganţi în limuzină. Află unde se duc împreună!

Ioana Maria Moldovan şi Sorin Brotnei s-au întâlnit pe platourile de filmare de la Cireaşa de pe Tort şi şi-au dat seama de la început că au foarte multe lucruri în comun.

Ioana Maria Moldovan si Sorin Brotnei(1)

Cei doi s-au înţeles de minune încă din primele momente petrecute împreună. Ioana şi Sorin au depănat amintiri de pe meleaguri ardeleneşti, şi-au adus aminte de „gusturile copilăriei” şi şi-au făcut poze în limuzina Cireşei de pe Tort.

Amândoi blonzi cu ochi albaştri, Ioana şi Sorin, ştiu cu ce se mănâncă showbiz-ul românesc, însă acum trebuie să demonstreze că ştiu să şi gătească.

Săptămâna aceasta, Ioana Maria Moldovan, Sorin Brotnei, Liviu Mititelu şi Sorana (ex Asia), intră în bucătărie pentru titlul de cea mai bună gazdă a săptămânii şi gătesc „ca la mama acasă”, încercând să recreeze „gustul copilăriei”, pentru laudele maestrului Horia Vîrlan.

Sorin Brotnei

Nu pierdeţi Cireaşa de pe Tort de săptămâna aceasta şi aflaţi cum a evoluat relaţia dintre Ioana Maria Moldovan, prezentatoarea emisiunii Times New Roman TV, şi Sorin Brotnei, fostul component al trupei Akcent. Vedetele gătesc de joi până duminică, de la 19.30, iar miercuri puteţi revedea cele mai fierbinţi momente ale săptămânii precedente, tot de la 19.30, numai la Prima TV.

Foto credit: Prima TV

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.anton@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns