HomeALL MEDIAUn nou curs de limbă japoneză pentru începători debutează luni, 11 martie, la Centrul de Artă şi Cultură Japoneză din Cluj

Un nou curs de limbă japoneză pentru începători debutează luni, 11 martie, la Centrul de Artă şi Cultură Japoneză din Cluj

Un nou curs de limbă japoneză pentru începători debutează luni, 11 martie, la Centrul de Artă şi Cultură Japoneză din Cluj.

Te invităm să pui Japonia sub vârful creionului tău! Vino să descoperi fascinaţia unei ţări impresionante!

Modulul I de începători are o durată de 8 săptămâni. O şedinţă are două ore, iar frecvenţa acestora este săptămânală. Costul acestui modul este de 250 de lei.

Prima întâlnire cu cei care vor să se iniţieze în tainele limbii japoneze are loc în data de 11 martie, la ora 18, la sediul Centrului de Artă şi Cultură Japoneză Cluj. Acesta se află pe strada Plopilor, la numărul 62, la etajul I, chiar deasupra restaurantului japonez Nobori.

În cadrul acestui prim modul se vor studia două dintre sistemele de scriere – hiragana şi katakana, formule de salut şi de prezentare, noţiuni de introducere în gramatică, cifrele, zilele săptămânii şi conversaţii elementare.

Aşadar, cei care doresc să aprofundeze studiul limbii japoneze se pot înscrie printr-un  e-mail trimis la adresa info@nipon.ro. ­­Răspunde provocării unei limbi total diferite de cele occidentale!

ccj

Lasa un comentariu aici!

Written by

carmen.moraru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns