HomeTELEVIZIUNESerialeUn nou episod din productia Ai nostri, diseara la PRO TV. Seara incepe cu Las Fierbinti!

Un nou episod din productia Ai nostri, diseara la PRO TV. Seara incepe cu Las Fierbinti!

Joi seara, de la 21:30, Ai noștri complică orice activitate în care se implică! Cele două familii – Ciorbă și Ghica – trec printr-o serie nouă de aventuri: documente depuse pentru a obține un credit la bancă, refuzuri, împrumuturi la bănci false, copii care scapă de sub control și urmăriri pentru a desconspira eventuale activități ilicite.

 

În episodul din această seară, Marin Ghica a descoperit metoda perfectă pentru a economisi 1.4 lei în fiecare an, așa că decide să renunțe la abonament și să cumpere o cartelă pentru telefon. Însă planul se schimbă în momentul în care i se oferă un telefon de ultimă generație, în schimbul prelungirii abonamentului actual. Cu smartphone la purtător, poate să se comporte ca un adevărat spion: Ghica. Marin Ghica.

 

Horațiu și Irina plănuiesc să facă un credit pentru a-și cumpăra o mașină nouă, însă Marin și Sandu sunt de acord, pentru prima dată, că ideea nu este deloc bună! Sandu, în stilul specific, va încerca să găsească alte metode prin care să le ofere banii, iar spionul Marin va documenta toată aventura ilegală pe noul telefon.

 

În același timp, aflăm ce se întâmplă atunci când rămân copiii singuri acasă cu un tată care e mai preocupat de jocuri pe console decât de cei mici. Dezordine în casă, jucării aruncate pe jos, desene pe pereți. “Tu esti un tată denaturat, te-au schimbat jocurile și anturajul”, îi spune Mădălina lui Tiberiu atunci când ajunge acasă și vede haosul general cauzat de indiferența tatălui.

 

Un nou episod Las Fierbinți, de la 20:30, la Pro TV!

 

În seara aceasta, imediat după Știrile Pro TV, aflăm care este continuarea aventurilor fierbințenilor. Gianina i-a pregătit o surpriză pentru Bobiță, crezând că este pe moarte, iar Bobiță nu poate să fie decât fericit atunci când ea îi sare în brațe. Tot în această seară, vestea că Bobiță nu mai prinde Revelionul ajunge și la el, așa că începe să conștientizeze că toți cei care au vorbit cu el în ultima zi au profitat de faptul că urmează să scape de el, iar Vasile este în pericol să aibă parte de o răzbunare marca Bobiță.

 

Foto Credit: PRO TV

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns