HomeMAGAZINUn politist i-a cerut mita 350 de lei unei jurnaliste pentru a-i anula o amenda de parcare (video)

Un politist i-a cerut mita 350 de lei unei jurnaliste pentru a-i anula o amenda de parcare (video)

Un agent de la Poliţia Locală Sector 2 a cerut 350 de lei mită pentru a anula o amendă de parcare de 1.500 de lei. Mita a fost intermediată de un alt politist, care era ofiter de serviciu la sediul Poliţiei Locale a Sectorului 2. Personaj în acest caz a fost chiar jurnalista TVR Dorina Florea, informeaza TVR.

 Personaj în acest caz a fost chiar jurnalista TVR Dorina Florea, care a filmat cu telefonul mobil intreaga discutie
Dorina Florea a fost amendată pentru că a parcat pe locul unui bucureştean care închiriase locul de la primărie. Ea a găsit pe parbriz o hârtie din care a aflat că trebuie să plătească o amendă  intre 1.500 si 2500 de lei.
A mers la sediul poliţiei locale, unde ofiţerul de serviciu s-a oferit să-l „îmbuneze” pe colegul care aplicase amenda.
După o convorbire telefonică, poliţistul i-a cerut trei milioane şi jumătate ca să anuleze amenda. Discuţia în care poliţistul cerea banii pentru anularea amenzii a fost filmată cu telefonul mobil.
Dorina nu a vrut să dea mita şi a făcut o plângere la Directorul Poliţiei Locale a Sectorului 2. A depus şi un DVD cu înregistrarea discuţiei avute cu agentul de poliţie.
Directorul Poliţiei locale Sector 2 susţine că, peste trei zile, agentul va fi audiat de Comisia Disciplinară. Poliţia vrea să afle cu cine a vorbit la telefon pentru anularea amenzii, adică cine e persoana care a cerut mita. Şeful Poliţiei locale crede că, cel mai probabil, după audiere, va fi sesizat Parchetul.

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.cristea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns