HomeLIFE STYLEUn rapper român, Drei Ros, colaborează cu rapperul american Rick Ross și Gucci Mane!

Un rapper român, Drei Ros, colaborează cu rapperul american Rick Ross și Gucci Mane!

Drei Roș (Andrei Roșca) este un artist român, originar din Ploiești, care locuiește de mai mult timp în S.U.A.. Drei este primul artist European care a avut oportunitatea să colaboreze cu rapperul anului 2011 și 2012 în SUA, Rick Ross, și celebrul rapper din Atlanta, Gucci Mane.

Colaborarea a luat loc prin intermediul managerului lui Rick Ross care l-a recrutat pe Drei și cu care are planuri și pentru alte proiecte, există și posibilitatea semnării lui în viitorul apropiat.

Piesa „Euro Bricks” este produsă de Maybach Music Group în colaborare cu CPR Production (Los Angeles) și de asemenea la producție a asistat și M3ta (Spania). Track-ul va fi lansat pe 3 Decembrie.

„Această colaborare demonstrează că totul este posibil, dacă un puști din Ploiești ajunge să fie pe piesă cu doi dintre cei mai consacrați rapperi din generația noastră, atunci orice vis poate deveni realitate. Piesa asta înseamnă foarte mult pentru mine și sper să fie apreciată de ascultătorii români și să se bucure de succesul meu internațional și să fie alături de mine pentru că eu încerc să îmi reprezint țara așa cum pot în Statele Unite”, ne-a declarat încântat Drei Ros.

Cunoscutul rapper nu se află la prima colaborare cu un artist internationl, Drei Ros a lansat în 2011 piesa „Criminal Minded”, în colaborare cu faimosul cântăreț și producător american Akon. Dacă va întrebați cum a ajuns Drei să colaboreze chiar cu Akon, aflați că acesta a participat la concursul a€“ a€œAkon Hitlab”, iar melodia sa a fost aleasă din peste 20.000 de track-uri.

Drei Ros feat. Akon – Criminal minded:

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns