HomeALL MEDIAUn ROMAN a socat mapamondul cu o “crima” oribila!

Un ROMAN a socat mapamondul cu o “crima” oribila!

Dupa ce ne-am facut de bafta in Italia cu crima lui Romulus Mailat, iata ca un alt compatriot de-al nostru vine sa „ingrozeasca” mapamondul. Cu o minte extrem de agera, inspirat parca din filmele de groaza, confratele nostru a ajuns sa fie „temut” de un intreg continent.

Mamele isi ascund copiii, batranii stau noaptea cu lumina stinsa, barbatii merg cu batele in masina, iar politia nu mai stie ce sa faca. Agilitatea intelectuala a romanului nostru a reusit sa subcombe intreaga retea de investigatii a celebrelor servicii secrete.

Adrian Haiduc, caci despre el este vorba, a reusit intr-un timp extrem de scurt, sa devina dintr-un creator de bijuterii extrem de apreciat, un „spintecator” care poate fi asemuit cu temutul Ed Gein.

Niciun serviciu secret nu a banuit personalitatea linistita a creatorului capabila de asemenea atrocitati. Haiduc a refulat; mania stransa in anii petrecuti insirand boabe de onix s-a revarsat asupra victimelor luate prin surprindere, carora le insira ficatii, inimile, si felii din corp pe cristale. “The news came as a shock”, cum Dumnezeu nu doarme, „Spintecatorul” a fost invins de una dintre victimele sale care a dovedit mai multa agilitate, reusind sa ii smulga cosorul si sa il injunghie cu el!

Adrian Haiduc se pregatea pentru lansarea noii sale colectii de bijuterii “Convict”, un nume predestinat, potrivit viitorului condamnat. Dupa vindecare, designerul va ajunge in tara pentru a imprastia „teroarea” printre tineri.

Pentru mai multe detalii legate de povestea colectiei „Convict” by Adrian Haiduc accesati link-ul de mai jos:

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns