HomeALL MEDIAUn sofer la Mister World, Voicu Panzar

Un sofer la Mister World, Voicu Panzar

Fostul sofer al Monicai Columbeanu, Voicu Panzar, este un model solicitat de creatorii de moda, dar un obisnuit model ce prezinta pentru Catalin Botezatu si Adina Buzatu.

Se pare ca Voicu a inceput sa tinteasca sus si sa aiba teluri mult mai importante in viata decat publicarea in tabloide a unor simple si banale sms-uri.

voicu panzar

Voicu Panzar va fi reprezentantul Romaniei la concursul unde se alege „ cel mai frumos barbat din lume „. Anul acesta, 2010, show-ul va avea loc pe data de 27 martie, in Coreea de Sud, unde va avea ca adversari barbati aratosi din toate colturile lumii.

In decursul acestei saptamani, Voicu va pleca intr-un cantonament la Seoul, asa cum se obisnuieste inainte de fiecare concurs de miss sau mister. Se vede treaba ca „pe ce pune mana” designerul Botezatu, departe ajunge….

A trecut ceva vreme de cand se tot vorbea ca Moni ii trimitea mesaje cu iz amoros fostului angajat , timp in care ne-am tot intrebat cand o sa apara SMS-urile. Iata ca a venit vremea! Ziarul Cancan scria nu demult  ca SMS-urile cu pricina nu sunt o inventie a lui Voicu Panzaru, zis Ricky Martin, nici iluzii ale lui Catalin Botezatu, ci chiar exista! Doar din cauza ta suferi . Dar poate ca asa simti tu ca traiesti. Suferind. Irina intreaba si se gandeste si acum la tine, daca-ti vine sa crezi, ca sa nu mai spun de altii… , i-ar fi scris Monica Columbeanu pe 16.10.2009 fostului sofer.

Totul pare sa se complice cu SMS-uri de genul: „Scapa si tu de asta (n.n. de Irinel) sa vorbim”, „Nu pot sa dorm. Ce faci?” sau „Hai sus, te rog!” .

Nu stiu ce sanse are la competitia in care s-a inscris, insa e adevarat ca Voicu dobandeste popularitate din ce in ce mai multa.

NB: L-a prins si pe el trendul cu profil pe FACEBOOK

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

<p>Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti<br /> Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.</p>

No comments

Lasă un răspuns