HomeALL MEDIAUna din vilele Familiei Voiculescu a fost scoasă la vânzare de Fisc

Una din vilele Familiei Voiculescu a fost scoasă la vânzare de Fisc

Fiscul a vândut o vilă în valoare de 4.55 milioane de lei care aparţinea Corinei Voiculescu, una dintre fiicele lui Dan Voiculescu, scrie Profit.ro

În acesta vilă situată în zona Piața Domenii (str. Aviator Mircea Zorileanu) a funcţionat sediul Crescent, firmă controlata de Dan Voiculescu. Acesta din urmă a fost condamnat la 10 ani de inchisoare in cazul privatizarii ICA.

Reprezentantul legal al cumpărătorului, o persoană fizică, a declarat pentru Profit.ro că imobilul va fi folosit ca locuință personală.

Și cumpărătorul vilei, care nu a dorit să fie prezentat public, a precizat pentru sursa mentionată că își va amenaja în această vilă propria locuință, nu un sediu de firmă.

Informația privind vânzarea a fost confirmată de Agenția Națională de Administrare Fiscală, care a precizat că a încasat 4,55 milioane lei pentru acest imobil.

Prețul de pornire a fost stabilit la un milion de euro, identic cu cel de la prima licitație care trebuia să aibă loc la începutul lunii iunie, dar nu a mai fost organizată, nefiind primită nicio ofertă. Nici a doua licitație, unde prețul a fost de 750.000 euro, nu s-a încheiat cu succes.

Practic, prețul de pornire a fost stabilit la un milion euro la prima licitație și redus ulterior la 750.000 euro. Aceasta a doua licitație, cu preț redus, a fost însă anulată, iar prețul a fost ridicat din nou la 1 milion euro.

Informatia a fost publicata si de colegii de la Pagina de Media.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns